Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

becky22

czy przez bielizne mozna zajść w ciążę?

Polecane posty

Wiem że to głupio brzmi no bo jak ? ale bardzo mnie boli brzuch i ciągle jem ostatnio i nie wiem czy to poprostu z tego jedzenia czy nie ?

no wiem ze sex ale chłopak tak mnie przytulał...ze nie wiem ale z drugiej strony gdzie tam przez spodnie moje i jego gadki na tyłku...i huja wiem...czemu ja tak bardzo jem i tyje... Nie nie współżylismy wycofałam się z tego pomysłu...o zgroozzo!!!

on mi nie wkładał rąk..chyba do majtek . Nie nie wkładał. Próbował je zdjąc ale nie chciałam.... uciekłam :D w trakcie jego ciśnienia na mnie .

no jak przez majtki jego na nim i moje spodnie........ Poprostu chodzi o fakt że cały czas jem i od jakiegos czasu tyje ale to chyba od tamtego tygodnia a to było w niedziele z nim .A ja z nim nie współżyłam tylko się z nim całowałam no to do tego dojśc nie mogło... chyba że u obcokrajowców to się odbywa inaczej .... :O przez ślinę sie zachodzi może w ciążę :D

kant dupy poprostu przez rok nie mogłam utyc bo wczesniej na studiach mało jadłam i przez rok nic nie przytyłam dopiero teraz w ostatnich dniach może tygodniu i dlatego sie pytam poprostu bo taka zbiezność....zdarzeń. Ale wiem że z nim nie współzyłam!!! Ale nie wiem skąd sie bierze u mnie to jedzenie edit jem 4 razy na dzien co jak nie tyłam to nie odczuwałam checi jedzenia a teraz no jem jak normalny człowiek ale utyłam 2 kilko ...i z tąd moje obawy...

no tak 22 wiem że to głupio brzmi b wiem że by zajśc w ciąże musi dojśc do stosunku którego nie było ... tak jeste dziewicą! tak dla informacji...

nie no, nie wierze, masz 22 lata? :D chyba do szkoly nei chodzilas i nie czytalas gazet, ksiazek i nie korzystalas z interentu :D bo inaczej nei uwierze ze mozna zadawac takei pytania majac 22 lata w XXI wieku :o

Nie jest mi ciężko wiadomo sex jest dla ludzi i kiedyś tam bedzie ...ale ja jestem wstrzemięzliwa....w zasadzie to sobie jakos teg nie wyobrażam w tej chwili....by iść na 1 raz z facetem do łóżka...:O

Elinka wyobraz sobie że chodziłam do szkoły i miałam wychowanie sexualne . Poprostu zadałam takie pytanie bo mnie męczyło bo tyję ! i tak mnie to troche przestraszyło , mimo tego iż wiem ze nie miałam stosunku.

No ja teorie znam parktyki nie i wcale mi się do tego nie spieszy.... Przyjdzie czas i odpowiedni facet to bedzie i sex a nie jakieś przygody wakacyjne... rany kiedys miałam wieksze jazdy w tym temacie i tak nie przezywałam jak teraz ,,,, na starosc głupieje ... :D

a kto tu mowi o przygodach ? :o mowimy tu o jakiejs absolutnie minimalnej wiedzy na temat seksu :o

Gość wierra 333
marna prowokacja!!!! +NIe mozliwe eby byl ktos tak zacofany jak Ty

to nie jest prowokacja. Poprostu ja jako niedoswiadczona dziewczyna pytam się tych doświadczonych. Minimalnej wiedzy? ale o co ci chodzi? Tak trzeba sie wczesniej zabezpieczyć i uważac mimo wszystko....to jest moja wiedza. Nie nie jestem zacofana .A wy tam zaraz myślicie że wszystkie dziewczyny w wieku 22 lat i niżej już wpsółżyją na potegę... :O ja nie współzyłam i się tego nie wstydzę. Nie współzyłam bo u mnie 2 dziewczyny w rodzinie zaszły w ciąże przed ślubem i ja teraz nie chce wpaść przypadkiem i być czarną owcą w rodzinie. Poza tym nie czuje sie gotowa iść z pierwszym lepszym do łózka. A kto pyta ten nie błądzi.

no jesli twoja wiedza o seksie i ciazy to "trzeba sie wczesniej zabezpieczyć i uważac mimo wszystko" to wspolczuje. nie to zeby cie obrazic ale wedlug mnie jestes zacofana i nie dlatego ze jestes dziewica tylko dlatego ze w takim wieku powinno sie co nieco wiedziec w tej dziedzinie zycia :o i wlasciwie nikt nie pytal czemu "nie poszlas jeszcze do lozka" wiec sie tlumaczyc nie musisz :o

Gość wierra 333
dokladnie ! W wieku 22 lat i zadawac pytania typpu czy przez bielizne mozna zajsc sie zenujaca!! Serio! Ja tez pozno zaczelam wspolzyc ale to nie wyklucza wiedzy nqa ten temat! a Ty nie posiadasz zadnej wiedzy z zycia seksualnego czlowieka!!!!! A na dodatek nie posiadasz a bierzesz sie za rzeczy o ktorych nie masz pojecia! Bo skoro myslisz ze przez przytulanie przez bielizne mozna zajsc w ciaze to po co sie za to bierzesz!!!!?????????? wogole jak to brzmi chlopak tak mnie przytulal i mozesz zajsc w caize bedac w bieliznie hahahaha ubaw po pachy

Gość wierra 333
jak takich rzeczy nie wiesz to po co sie za nie bierzeszx?????

nie musisz? no tak lepiej sie osmieszac iz adawac za kazdym razem pytania na kafe :D

Gość wierra 333
najpierw sie doucz dziecko jak moze dojsc do zaplodnienia a pozniej bierz sie za przytualnie i za seks

wiesz dawniej byłam wstydliwa i sie do przytulania i całowania nie pchałam ... nie musze wszystkiego wiedzieć... bo mam 22 lata a najwidoczniej wy jestescie zapoznane z tematem w ogole i w szczególe...sorry ale po mnie nie musicie tak jechac dlatego ze czegos nie wiem....

Gość wierra 333
dziecko a chodzilas do szkoly??? Matko zyjemy w 20 wieku a Ty sie zachowujesz jakby byl conajmniej 14!! Wiedze na temat seksu, ciazy jest WSZEDZIE!!!! ale masz racje lepiej brac sie najpierw za cos o czym sie nie ma pojecia a pozniej plakac z rozpaczy z niechcianej ciazy!

sorry ale pewne rzeczy sie wie z teorii a nie z praktyki :o np jak dochodzi do zaplodnienia wie kazda (a jednak nie, co widac po tym topiku) kobieta a jednak nie kazda byla w ciazy :o poza tym ty nie "nie wiesz czegos" ty chyba nci nei wiesz o ciazy i biologii kobiety/faceta :o

nie jestem dzieckiem , no sory chyba ze ty patrzysz na to jak ktos współzył to juz jest dorosły jak nie to jeszcze dziecko ;;; od przytulania sie nie zachodzi w ciążę... :P i pisałam 1 raz . tak na marginesie. a jakbyscie były bardziej doczytne do pisałam że z nim nie współzyłam i chodziło mi o to że przytyłam a że sie zbiegły dwa wydarzenia to też napisałam.

Gość wierra 333
ale ona ma tylko 22 lata !nm wiec wybaczmy wszyscy bi jest taka mlodziutka, fakt seks, antykoncepcja i ciaza to temat tabu! hahahaha juz lepiej dziewczyno nic nie powisz bo z kazda wypowiedzia cporaz bardziej sie pograzasz

boze, a dziwic sie ze 14latki zachodza w ciaze jak tu dorosla kobieta pyta czy mozna przez majti i spodnie zajesc w ciaze :o proponuje wizyte najpierw u gina, a jak nie pomoze to u psychiatery