Gość wierra 333 Napisano Sierpień 27, 2009 wstuyd ze w 21 wieku sa osoby z taka wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bratek123 0 Napisano Sierpień 27, 2009 Mam wrażenie że mam do czynienia z małolatą :) Kochana, nie jest możliwe zajście w ciąże przez bieliznę ponieważ plemniki to nie supermeny i nie umieją latać. Pozatym plemniki są silne w swoim środowisku. A w otoczeniu gdzie jest stężenie nie dostosowane do nich to poprostu giną. Nie masz się czym obawiać. Ale na przyszłośc uważaj co robisz i pamiętaj, że sex jest tylko dla dojrzałych - którzy poważnie podejmują decyzje. Jak chcesz się upewnić to idz do ginekologa w tej sprawie. Ale każdy DOBRY ginekolog powie ci to samo co ja w sprawie tej "ciąży" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tu nie chodzi o to Napisano Sierpień 27, 2009 becky22 napisała, że od każdej reguły jest wyjątek - może pomyślała, że obcokrajowcy mają plemniki mutanty, które czyhają, żeby tylko przedrzeć się przez materiał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andzinsan Napisano Sierpień 27, 2009 Masz rację,to jest t o p i k dnia ha ha ha...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach