Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

becky22

czy przez bielizne mozna zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość wierra 333
no wlasnie ale zadalas pytanie czy przez bielizne mozna zajsc w ciaze wiec to jest jednoznaczne ze tak myslisz!!!!

Gość wierra
i napisalas jasno ze przytulals sie przez bielzine i przytylas , i to po tygodniu od stosunku miec juz objawy ciazy! Proponuje lekture, lekture i jeszcze raz lekture!

Gość wierra 333
poroponuje poczytaci doksztalcic sie zanim wezmiesz sie za calowanie i przytylanie w gatkach :)

a co ty myslisz że ja nie mam czym sie zajmowac tylko czytac o sexie non stop? :O Wiesz ja nie należe d takich co sie na lewo i prawo puszczają...bo się szanuje . Wiesz prawdopodobnie gdybym nie chodziła do szkoły to bym byla analfabetką. I co z tego że zadałam takie pytanie? co może ty jesteś chodzącą encyklopedią w sprawach sexu - ja nie muszę jeszcze zdążę się nauczyć ! No tak wy takie dorosłe jestescieeeeee że mnie teraz obrażąć bedziecie.... bo ja mogę nie wiedzieć w sprawach sexu wiele ...toż to wstyd ! prawda? Bo tu takie dorosłe się odezwały co się znają na rzeczy od penisa .

Gość wierra 333
nikt nie mowi ze jestes puszcalska !!! Tylko jak sie bierzesz za cos to lepiej wczesniej sie pouczyc i miec jakies min. wiedzy kiedy i jak moze dojsc do zaplodnienia! A nie bbierzesz sie za cos o czym nie masz zielonego pojecia i potem strach przed ciaza! I to nie jest zgryzliwe tylko radze Ci dobrze poczytac na przyszlosc bys wiedziala kiedy sa dni plodne kiedy ich nie ma itp. ja nie czytam non stop o seksie a wiedze jakas mam, zreszta co w ty,m zlego jak sie interesuje swoim organizmem i jego zachowaniem???? Uwazasz ze to cos zlego wstydliwego??? Normalna rzecz! Kazda normalna kobieta stara sie nauczyc swojego organizmu, obserwuje go.

Gość błotniasta
Eeeeeeee... dowalacie Dziewczynie, a ona pewnie zdaje sobie sprawę, że nie można zajść w ciążę będąc w bieliźnie, ale po prostu zbieg okoliczności z nadmiernym jedzeniem i tyciem tak na nią podziałał, że wyobraźnia uczyniła swoje i pojawiły się skojarzenia z ciążą i sytuacją, w której była bliżej z facetem. Sądzę, że Autorka tak bardzo boi się zajścia w ciążę na dzień dzisiejszy, że stąd ta panika oraz bezpodstawne skojarzenia. Ja też tak mam, a wyobraźnia jest doprawdy niepojęta. Pozdrawiam!

Nie musiałam się o tym nigdy uczyć z potrzeby .... Zresztą nie muszę wam się tłumaczyć dlaczego tak czy siak. Poprostu wyszło jak wyszło. A wczesniej takich sytuacji nie miałam , bo nie chciałam.

Błotniasta dziękuję za wsparcie :) Tak to fakt co napisałaś boję się zajśc w ciążę zwłaszcza przed ślubem. Jednak wyobraznia troszke mi podziałała bo tyję ostatnio... i ot cała afera. Wiem jak dochodzi do zapłodnienia już taka głupia nie jestem jak tutaj dziewczyny o mnie sądzą.:O

Wiem jak dochodzi do zapłodnienia widac moze opowiesci rodzicow o przytualniu i zasianiu nasionka nadal tkwia ci w glowie :D no bez kitu nie moglam sie powstrzymac :D

Moi rodzice nie wpajali mi nigdy takich bajeczek o bocianie etc.... widze że wam sprawia to przyjemnośc ten temat . bardzo zabawne....

Gość błotniasta
Olej to, co myślą tamte. Ja też boję się wpady przed ślubem, a już w ogóle z nieodpowiednim facetem, czy też teraz, gdy jestem w połowie studiów. I to nie jest żaden wstyd, że ktoś się boi!!! A ten strach oznacza, że człowiek trzeźwo myśli, i że odzywa się w nim zdrowy rozsądek!! A każdy głupi wie, że przy wpadce najczęściej nie jest różowo. I nie jestem jakąś zatwardziałą dziewicą, dewotą itd. Pozdrawiam Autorkę i myślące podobnie.

Gość wierra 333
nikt nie pwoiedziala ze jestes glupia! I nie wciskaj slow w czyjes usta, nie rozumiem jedego boisz sie ciazy a nie masz pojecia ze przez gatki i przytulanie sie nie zachodzi na jednak to robisz! I uwazam na serio ze powinnas troszke sie pouczyc na ten temat bo wpady sie boisz ale z twoich wypowiedzi wiodac ze nie masz zielonego pojecia o zachodzeniu w ciaze! ale rob sobie jak chcesz! dla mnie twpoje tlumaczenia i blotnistej sa smieszne itp. Twoje zycie twoj wybor! jak Ci dobrzez z brakiem wiedzy na rozne tematy to twoja sprawa . ale uwazam ze z taka wiedza szybko zal.iczysz wpadke

Wiesz , uważaj na słowa bo może to się obrócić przeciwko tobie i ty ją zaliczysz sama w najmniej spodziewanym momencie. Ja jestem wstrzemięzliwa. Do łóżka mnie na siłę nikt ciągnąc nie będzie jesli tego nie bede chciała. A jak na razie nie chce tego robic i już. Wy tak sądzicie że jesli ja zadałam takie pytanie to pewnie nic nie wiem o sexie. Pisałam na poczatku że to jest niemzliwe. Tak więc jakąs tam wiedzę posiadam. Tylko wiesz od każdej regóły jest wyjatek co się tyczy mojego tematu.

Gość wierra 333
jakbys miala wiedze o ktorej mowisz nie zadawalanys takich pytan! ale widac ze u ciebie to jak grochem o sciane szkad czasu i tyle i tak wiesz lepeij tylko po co zadajesz pytania skoro sama wiesz lepiej i masz wiedze na ten temat! zycze Ci jak najlepiej i zyj w nieswiadpomosci!

Gość błotniasta
Ewidentnie uderza Was fakt, że Autorka się szanuje, więc próbujecie ją zdruzgotać ogłaszając jej brak wiedzy. Czytając to, można odnieść wrażenie, że siedzą tu prawie same wykorzystane, zazdrosne ladacznice. Radzę przeczytać dokładnie cały wątek, wyżej Autorka wiele wyjaśnia.

Gość wierra 333
i kto tu kogo obraza! Nie nazywam cie ladacznica wiec sobie wypraszam takie glupie teksty z twojej strony ! moze sama nia jestes, jakbys przeczytala co ja pisalam to tez bys wiedziala ze ja tez zaczelam pozno wspolzyc ale zanim sie za to zabralam czytalam i zdobywalam wiedze na temat organizmu ludzkiego i mozliwosci zajscia w ciaze wiec kazdy sadzi po sobie kim jest

Gość wierra 333
wiedza wasza jest straszna i widac ze obie nie dojrzalyscie do tych spraw a sie za nie bierzecie,

Gość błotniasta
ktoś tu coś pisał o tobie?

Ewidentnie uderza Was fakt, że Autorka się szanuje a co, ja sie niby nei szanuje bo wspolzyje ze swoim facetem ktorego mam od 3 lat a slubu nie mamy? :o no ja po prostu nie wierze w to co czytam :o

Gość wwierra 333
daj spokoj to jest chore co te laski pisza serio! Autorka bierze sie za calowanie i przytulanie i boi sie ze jest w ciazy bo tyje w tydzien po calowaniu i przytulaniu w gatkach !

Gość andzinsan
XXI wiek i taka ciemnota,ty studiujesz a gdzie? żeby takie idiotki studiowały koniec świata.Może robisz wszystkich w konia a z siebie debilkę.Masz rozum 10latka.

Gość andzinsan
XXI wiek i taka ciemnota przestań ludzi w konia robić i się lecz psycholu.

mialam cos napisac, ale sie powstrzymam jednka :P napisze tylko ze zaraz chyba sie dowiem ze jestem nieczysta bo mam orgazm i pojde do piekla :D

Gość andznsan
a tak na marginesie studentko reguła piszemy przez u otwarte.

Gość wierra 333
elinka nie warto bezsensu jest ten topik laska ma wiedze a zadaje taki glupie pytania (zal)

Gość tu nie chodzi o to
że wszyscy się oburzają, że autorka się szanuje. Chwała jej za to! TU chodzi o to, że w wieku 22 lat powinna mieć elementarną wiedzę z biologii. I oczywiście wiedzę o swoim organizmie. Choćby o tym, że w trakcie cyklu zmienia się poziom hormonów, które (oczywiście nie u wszystkich) powodują "zachcianki" pt. więcej jemy, czujemy się grubsze itd. :O

e tam, warto bylo dopoki nie zasugerowano ze sie nie szanuje i jestem ladacznica, przynjamniej sie usmialam :D uwazam ten temat za topik dnia :D

Gość wierra 33
doklaDNIE I tekscik ze autorka sie nie puszcza sie na prawo i lewo co ma to do wiedzy na temat seksu i na temat wiedzy o ciazy i jej zachodzeniu, bo chyba nie rozumiem jej.