Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracąca włosy

POmocy!!Wypadające włosy!!

Polecane posty

Gość tracąca włosy

Próbowałam wszystkiego...szampony przeciw wypadaniu,odżywki,maseczki..a nawet ściełam i nic.Poradźcie cos

Weź Capivit piękne włosy, lub Revalid Zacznij się odchudzać banalne ale pomaga

Gość tracąca włosy
brałam już wszystko, orzywiam sie dobże jem codziennie chałwy, kiełbache, chleb, kartofle zagryzam to wszystko ogurem kiszonym albo czekoladom i czemu te kłaki ciagle trace. Nawet colom popijam bo ma tyle witaminów w sobie ze trudno zliczyć

Gość tracąca włosy

Gość tracąca włosy
Podszywaczu naucz się porawnej pisowni a potem się rozpisuj!!!Analfabeto!!! A wracając do tematu...brałam Capivit itp.nic nie pomogło.Czy przyczyną może być woda?

Gość tracąca włosy
no właśnie bo to jes muj najwienkszy problem, chleje tyle wódy rze problemem morze być właśnie ona, BŁAGAM otpiszcie mi czy to od tego czy trace włosy, bo pszeciez wy to wiecie lepiej nirz ja

woda raczej nie ma nic wspólnego .Ja mam ten am problem- teraz stosuję ampułki Vichy, ale dopiero zaczęłam wiec poprawy nie widzę

Ja po ciąży miałam problemy z wypadającymi włosami. Polecam Ci Silice.Tylko jak w przypadku każdych tego typu tabletek na efekty trzeba poczekać. Po około miesiącu da się już zauważyć różnicę. Biorę 1tabletkę dziennie. Listek 20szt ok 5zł.

Gość martysia nei znasz się-
po porodzie to zupełnie fizjologiczne że włosy wypadają, ot hormony szaleją a gdy się unormowały to przestały wypadac autorka niech zrobi badania hormonów płciowych, tarczycy upewni się czy nie ma podwyższonego testosteronu albo czy nie ma łojotoku skóry głowy bierzesz tabletki anty ? to też częsta przyczyna wypadania włosów

Gość Marycha31
Łykaj skrzyp. Spróbuj też szamponu wzmacniającego do wypadających włosów EVA MEDICA z kerastimem. Ja zauważyłam wyraźną poprawę. Stosuj go 2,3 razy w tyg. Polecam

Gość ghjkl
przestań w końcu z tym reklamowaniem eva medica.Spadaj

Gość bambino___
dobry jest szampon dermena dostepny w aptekach kosztuje oko 30 zł. ale pomaga tylko ciezko sie je po nim rozczesuje bo ja tez mam problem z wypadajacymi wlosami i mam bardzo cienkie ;/