Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChciałabymChciałabymOjChciała

Oddawanie krwi a okres

Polecane posty

Witam. W sobotę chciałam oddać krew. Ale przeczytałam że dopiero 3 dni po miesiączce można oddać krew. Ale właśnie w tą sobotę dopiero nie będę miała okresu :( Już 3 raz z rzędu nie uda ami się oddać krwi w mojej miejscowości. I jak w końcu nigdzie nie jadę na weekend, tak się napaliłam a tu zonk. I tak tylko zapytam z małą nadzieją... Na pewno nie ma żadnych szans żeby oddać te krew? Bo jakoś to przeżyje, może poszukam czy w innych miastach w okolicy będzie kiedyś, ale jednak fajnie by było teraz :)

jeslis klamiesz to ci pobiora jesli nei amsz anemii to nie ejst jakies widzimisie, tylko strata krwi z okresu i oddania nie jest taka mala

Ah to chyba jednak muszę sobie darować. Zwłaszcza ze okres trwa u mnie 7 dni więc raczej mój organizm będzie osłabiony. No nic, albo za dwa miesiące, albo znajdę gdzieś w okolicy :) dzięki za odpowiedzi

Na stronach krwiodawstwa powinnaś znaleźć rozkład objazdówek, ewentualnie jak masz czas to możesz podjechać do najbliższej stacjonarnej placówki. Jeśli szkoda ci kasy to nie problem - zwracają za dojazd.