Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabala wrozby

kabala wrozby

Polecane posty

Gość kabala wrozby

Witam od dziecka facsynowaly mnie karty i ezoteryka (rodzinne) od 5 lat wroze z kart lenormand i tarota moja sprawdzalnosc to 70-80 % nikt nie ma 100% sprawdzalnosci, kazdy ma swoj los w rekach , ja za pomoca kart staram sie doradzac , przewidziec przyszlosc, oraz ostrzec . Mieszkam kilka lat w Niemczech osoby zainteresowane prosze o napisanie na maila wrozba_wrozba12@o2.pl badz gg10690769 moge wrozbe przeszlac na maila , gg , badz osoby zamieszkjace Niemcy tel. cena 10€ mysle ze nie jest to wygurowana suma , jesli ktos z Polski chcialby zasiegnac wrozby cena 5€ badz 20 zl zapraszam i pozdrawiam

Gość karola062
witam...ska jesteś?? czy można umówić się na prywatną sesję??

Gość karola062
jeśli umiesz zobaczyć jakie pytania będą za tydzień na egzaminie jestem w stanie więcej zapłacić...jestem zdesperowana i proszę o pomoc;(

Gość kabala wrozby
Witam co do egzaminow :D gdybym potrafila w ten sposob widziec pytania nawet bym ci za darmo je podala :) mieszkam w Niemczech mozna sie umowic na prywatna sesje :) zalezy z jakiego rejonu mieszkam na bawari ale tez mozna telefonicznie :)

Gość moniś2369
Witam Czy mogłabyś mi powróżyć ogólnie chodzi mi o to co mnie czeka w najliższej przyszłości ? 19.10.1982 z góry dziękuje

Gość kabala wrozby
nie wroze na forum ,oraz za wrozbe powinno sie cos dac :) nie odp na posty na kafe prosze zapytania kierowac na maila

Gość jumbaija
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! :( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.

Gość gość
Kto jak kto ale Pani grażyna z wrozkagauri.pl ma niesamowitą sprawdzalność. u mnie i moich dwóch koleżanek to jakieś 90%.