Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka123

objawy ciazowe???

Polecane posty

Gość mirabelka123

dziewczyny za wczesnie zebym zrobila test ciazowy, ale sprawa jest taka: mam 32 dniowe cykle, 14 dnia cyklu byl stosunek z finalem we mnie( byl to zeszly piatek) od niedzieli mam potworne bóle podbrzusza, klucie skurcze, ciagniecia, ból jajników, czesciej oddaje mocz, czuje jakies takie bulgotanie w brzuchu, mrowienie, codziennie boli mnie glowa, mam zmienny nastrój, ciagle jestem zmeczona i szybko sie mecze, ale piersi nie bola wcale, czasem tylko cos zakluje.Tylko tem brzuch mnie strasznie boli, prawie caly czas i zastanawiam sie czy moge juz myslec o ciazy - dodam ze byloby cudownie nie chce sie nakrecac, ale powiedzcie czy od razu tak boli brzuch???

Gość kati84
witam cie, wg mnie troche za wcześnie żeby mieć objawy

Gość kati84
ja też mam, mialam cylke 32 dniowe i szczyt płodnoci 16 dnia cyklu

Gość kati84
test zrobiłam 4 dni przed spodziewaną @ i pokazał 2 kreseczki:)

Gość mirabelka123
i jeszcze bolaly mnie nerki choc nie mam z nimi problemu

Gość sdf
ja miałam bardzo podobne objawy i miałam nadzieję, ze to włąśnie ciąża o która się tak staraliśmy. 5 dni przed planowaną miesiączką zrobiłam test i ukazały się 2 kreseczki :D

Gość mirabelka123
barzdo bym chciala zobaczyc 2 kreseczki, ale wiem ze jeszcze za wczesnie na test, tylko nie moge sie pozbierac tak mnie rwie w brzuchu, nawet jakby to byl czas owulacji to nigdy tak nie bolalo i nie bylo zadnych skurczy

Nie nakręcaj się i cierpliwie czekaj. NA poważne objawy jeszcze za wczęsnie. Jak nie dostaniesz miesiączki to zrób test i będziesz wiedzieć. Ja miałam objawy na ciążę w każdym kolejnym cyklu... a zaszłam w nią dopiero po 18 miesiącach. Tak czy inaczej trzymam kciuki.

Gość mirabelka123
moja siostra zanim sie dowiedziala,ze jest w ciazy miala taki ból nerek,ze pojechala na pogotowie, zaraz potem dowiedziala sie ze bedzie mamusia

Gość kati84
wiesz co, ja byłam okropnie zmęczona ale to już w jakimś 5 tygodniu się zaczeło i to tego doszedł ciągły głód, ale może akurat u Ciebie jest inaczej i sie uda, kiedy będziesz robić test?

Gość mirabelka123
nie chce sie nakrecac i bede cierpliwie czekac, tylko mam ciezka prace fizyczna i nie zawsze moge odmówic podnoszenia czegos, a nie bedac pewna ze jest to ciaza nie chce rozpowiadac ze mam przypuszczenia, bo w mojej firmie to tylko zyja plotkami:( a potem moze byc wielkie rozczarowanie...

Gość mirabelka123
test zrobie w sobote, bedzie to juz 8 dien, moze cos wyjdzie.Jesli nie bede czekac do @

Gość mirabelka557
poza tym boli mnie glowa bez przerwy od niedzieli, naprawde czuje sie tym zmeczona

Gość kati84
masz racje, lepiej nic nikomu nie mów, bo potem narobisz sobie tylko przykrości i sie może niepotrzebnie nakręcisz, a jak bedzie dzidza to sie ucieszysz, ja przed tym jak sie dowiedziałam wziełam sie za wielkie sprzątanie domu, dziś jestem w 11 tc.

Gość mirabelka123
kati84 gratuluje, ze ci sie udalo. My z mezem juz tez chcemy dzidziusia:)

Gość mirabelka123
ja z kolei mam ciezka prace i sama juz nie wiem czy praca mnie tak meczy i oslabia czy to moze cos we mnie sie dzieje

Gość kati84
starajcie sie napewno sie uda my kochaliśmy sie przez jakieś 8 oni okresu plodnego co drugi dzień i sie udało:)

Gość mirabelka123
wlasnie co drugi dzien podobno tak trzeba, lepszy rezultat:) mam nadzieje,ze w sobote bede sie cieszyc, jakby cos to napisze:)