Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONE22

Parafianie pod wezwaniem św Katarzyny dawajcie... tutaj

Polecane posty

Gość Kleryk
A to prawda że sperma jest naturalnym kosmetykiem dla kobiet?

Gość Kleryk
O kurde, to dlaczego moja babcia w wieku 80 lat była tak pomarszczona? Przez tyle lat miała dziadka pod ręką i co nie używała?

sperma jest najlepszym kosmetykiem..duzo witamin, białka a zero tłuszczu:-D

Gość Kleryk
No tak, a jak dziewczynie spusciłem sie na buzie, rozmasowlismy to i jak wyschło to zrobiła sie taka skorupa, strasznie sciagała całą skóre.

Z supermarketu Despero w Bolonii przy via Arienti, ale już mi się kończą, więc będę podsypywać zwykłym chilli, aczkolwiek efekt jest mniej wyrafinowany (o ile w przypadku kapusty wyrafinowanie jest wymagane). Właściwie to, oprócz że obrzydliwie, było również niebezpiecznie, bo jak szłam nad ranem siknąć to się poślizgnęłam. Nie zakończyło się tragicznie tylko dlatego, że się złapałam za głowę. Jego.

Gość Kleryk
No a jak tak gwałtownie rzygnęłaś to nie wypadła Ci proteza zębowa?

Drakoński purytanizm tutaj nie panuje raczej ale chodzi o to, żeby nie było wulgaryzmu bez uzasadnienia. Panoszy się on na forum w parze ze złośliwością.

Gość Kleryk
E tam, jak ktoś nosi protezę zębową to jest wulgaryzm?

Gość Kleryk
Czepiam się tej protezy bo fajnie byłoby gdyby do loda dziewczyna ją wyciągnęła,tę protezę, i nie haczyła lub gryzła pauke.

Taka proteza może być pewnie bardzo cenna. To zależy z czego jest zrobiona. Tak myślę sobie.

Przywiozę. Popadłam w chwilowe otępienie zastanawiając się nad tą kapustą, ale już mi lepiej. Nie mów, że Ty taką masz... To nie był pierwszy raz jak się wywaliłam - ostatnio na rowerze, w piach, ale tak mnie pięknie całą pozbierał, że nawet Mama nie zauważyła jak byłam u niej we wtorek. Ale może zauważy za parę miesięcy. Chociaż sama nie wiem.

Gość Kleryk
Zauważy, zauważy bo opuchlizna wychodzi do 9 miesięcy!

Dopiero w przyszłym roku, a do tego czasu kapusta nie wytrzyma, barteru nie będzie, no chyba, że na kajak co to go prawie nigdy na oczy nie widziałam. A chciałabym. Z tymi perłami jakoś strasznie bym się nie zmartwiła, ale najlepiej sztuk jeden to będzie nas stać na wszystkie szczeble edukacji. Jak tryska na panele to jeszcze można jakoś wytrzymać, gorzej w nowej terenówce jego ojca, wziętej tak, żeby się przejechać za miasto. Starsi państwo, których podwoziliśmy wracając, narzekali na dyskomfort podróży na tylnym siedzeniu. I bądź tu człowieku uprzejmy :(

Dobrze, że estetką jest, nie miej pretensji, po czynności tak paskudnej należy bezwzględnie posprzątać. Dla zachowania równowagi między dobrem a złem we wszechświecie. Jeśli Ty pojedziesz to może przywieź również dla mnie, bo wolałabym się na razie w tamtych rejonach nie pokazywać po tym jak nas przyłapali w przymierzalni w Steffanel niedaleko Piazza Maggiore. Obrzydliwie ciekło mi po nogach całą drogę do domu. Jak ja się tym seksem brzydzę!! Muszę spadać.

Sucz fajnie chociaz było w przymiezalni? ;-) ja lubie takie jazdki:-P

:-D Wasze czułe słowka cyt: dawaj jezora" mnie rozwaliły:-P:-D Sucz szybciutko ale jaka adrenalinka;-) probowaliscie sie kochac na parkingu przed marketem? to dopiero zajefajna sprawa:-D

Czyli fajnie miała:-) A Tobie jakos sie odwdzieczyła w podobny sposób?:-P I nie mysle tu o paluszkach..a raczej o buzi:-D

Trauma prawdziwa! Proponuję sprać M. tyłek packą na muchy, ale podwójną, do masowego mordu. Wczoraj, przed jego wyjazdem na parę dni, tak okrutnie dostałam taką (zieloną) po duupie, że dziś w pracy ledwo siedzę. Myśleć się odechciewa :(( Oto mu chyba chodziło, żebym do czwartku mores czuła.