Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukkkjhhga

KURDE CYZ JAK FACET JEST ZA GRANICA...

Polecane posty

Gość ukkkjhhga

to ma to wszystko sens? Jestem od 3 miesiecy sama z trojka dzici i dzis na skypie mowie mu ze syn zachowuje sie nei tak corka mowi to samo a ten ma do mnei pretensje ze mco on ma zrobic na ofleglosc kurde to aj mam o przyjemnych sprawach wznim tylko gadac?

Gość napisz to normalnie
to pogadamy:O

Gość ukkkjhhga
no wkurzyl sie bo nie podobaal mu sie ton anszych wypiwiedzi rozumiesz on nei moze pomowc kurde to po co ja gadam z nim na skypie?

sam jestem za granica, wlasnie... sam, i wiem jak to jest. uwierz mi, nie jest latwo, zrozum go i nie mysl ze jesli zarabia euro to jego swiat jest jakis zajebisty niz twoj. musicie sie wspierac i rozumiec sytuacje.

Gość ukkkjhhga
kurcze ja caly cazas sie staram ale dzis dzieci chore ja chora a ten pretensje ze ja mma podniesiony glos jednak ja tez mam problemy w domu i w pracy i co mi po euro skoro jest niemily

Gość aa azazaez
no wlasnei faceci tylko osobie mysla juz zapomnial jak to jest jesli mu piszesz tylko to nei to samo ja uwazam ze ciezko sie z facetem po powrocie z zagranicy dogadac bo on przywykl do swietego spokoju do piwka o robocie

jasne, nie ma to jak zapieprzac w pocie czola z dala od domu, rodziny, faktycznie, to jest to co kochamy i dlatego siedzimy za granica.... :o

Gość aa azazaez
a jak dlugo sie nie widzisz z rodzina i dlaczego facet an odleglosc zony wspomoc nei moze?