Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annagórkowska

co robicie jak ktos nie odpisuje wam na smsa?

Polecane posty

Gość annagórkowska

nie chodzi mi tu o partnera ale głównie od znajomych czy rodziny. Dzwonicie czy olewacie? Ja neleze do osob ktore zawsze odpisuja jak nie moge od razu to odpisuje wtedy kiedy moge albo dzwonie nie wiem tak mnie wychowano po prostu. Wkurza mnie jak znajomi nie odpisuja w ogole a pozniej sie głupio tłumacza jak sie widzimy. Brak kultury? Dzisiaj napisałam do kolezanki ze bede w pewnym miejscu i zeby wpadła jak ma czas. Nie przyszła ok rozumiem nie mogła ale nawet nie raczyla napisac ze nie moze albo cos. Pytam z ciekawosci.

Ja także należę do osób, które odpisują, i oczekują tego samego. Zawsze o tym mówię, ze to dla mnie ważne, taka informacja zwrotna. Jednak ludzie są różni, więc: 1. Rzetelnie odpsiuję tym, którzy odpisują. 2. Jesli ktoś nie odpisał w waznej sprawie, zwracam mu uwagę. Wcale nie bardzo grzecznie. Jesteśmy dorośli, nikt ze sufitu nie spadł, zeby udawać, ze nie wie jak się zachować. 3. Jesli ktoś notorycznie zwleka z odpisaniem, ja róznież tak samo zaczynam traktować smsy od tej osoby. 4. Jesli ktoś nie odpisuje, nie pisze. Stosuje te same metody odnośnie spóźniania się. Świetnie działa! Nigdy nie zapomnę miny osoby notorycznie spóźniającej się, gdy czekała na mnie prawie że na wycieraczce mojego domu. Pozdrawiam

Gość a ja w ogóle nie odpisuję
a ja w ogóle nie odpisuję, zawsze dzwonię, nigdy nie wysyłam smsów i wiem, że jeżeli komuś zależy to też zadzwoni. Sorry, ale nie mam 13 lat, dla mnie smsy są po prostu śmieszne

Gość annagórkowska
tez nie lubie pisac smsow przewaznie oddzwaniam ale jednak zawsze jakos sie kontaktuje z dana osoba - jeszcze nigdy nie zignorowałam nikogo to chyba mojej kolezance brakuje kultury - zreszta robi to nie pierwszy raz kiedys jej nawet zwrociłam uwage ze to nie ladnie tlumaczyła sie ale nie zmienila swojego zachowania zalosne

Gość Taylor Momsen90
Ja sie wkurzam, ale nic nie robie wiecej, jek nie odpisuje to nie...