Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julianna89

takamala

Polecane posty

Gość julianna89

Ciezko mi z mysla, ze nie jestem idealem ( z wygladu ) dla mojego mezczyzny. Jestem atrakcyjna dziewczyna, ale dowiedzialam sie, ze mimo, ze mnie bardzo kocha, to jednak jego ideal jest inny. Wiem, ze nie o to chodzi w zwiazku, ale jak sobie z tym poradzic. To caly czas siedzi w mojej glowie. Gdy uprawiamy seks, zawsze pojawia sie ta mysl : ,, na pewno wolalby to robic z inna''. Wciaz powtarza mi ze jestem dla niego jedyna i najdrozsza, ale co z tego? Ja nie czuje sie dobrze. Byc moze ktoras z was czuje to samo?

Gość julianna89
jezu sory ze taki dziwny temat, ale to nie ja pisalam. Przypadek przy pracy :P

Gość julianna89
strokrotka- Ale wiesz jak ja przez to wszystko zdziczalam? Idziemy sobie ulica, a ja kazda ladna dziewczyne, na ktora on sie popatrzy ( i wiem ze jest w jego guscie) wyzywam od dziwek itd... ;/ ŻAL

przestań się tak nakręcać tym, przecież wybrał Ciebie. To chyba wynika z tego, że masz niskie poczucie własnej wartości. Ja też tak miałam, ale przestałam się przejmować swoim wyglądem. Grunt to uwierzyć w siebie, uśmiechac się, a wszyscy będą Cię postrzegać jako atrakcyjną :) Głowa do góry 🌼

Gość julianna89
moze rzeczywiscie mam kompleksy czy cos ;/ Szczerze powiedziawszy to ich nie mialam zanim go poznalam. A powinno byc na odwrot ;/

Gość vedere
Sorry, ale twoj facet jest debilem. Po cholere ci mowil, ze jego ideal wyglada inaczej? Abys wpadla w kompleksy?:O

Gość julianna89
To raczej ja jestem debilem ,bo nie powiedzial mi tego, ale sama to przeczytalam...z jego konwersacji z kolegą. Nie chce sie tlumaczyc, wiem, ze zle jest zagladac w czyjes rozmowy, ale zrobilam to ze wzgledu na jedna sytuacje...nie chce tlumaczyc

julianna89 mój mimo iż mówi, że jestem idealna (taaa), to często zwraca mi uwagę na to, że fajnie gdybym się ubierała jak tipsiara... a ja mam swój styl i czasem glany założę.. poza tym mówi mi, że nienawidzi metali (sorry, ale byłam metalówą i trochę mi z tego zostało)... i ogółem oglada się za każda blondyną;/

Gość julianna89
kamelotka- dokladnie! To tak jakbym przeczytala o sobie. A najbardziej mnie wkurza jak zobaczy na ulicy laske z jakas super fryzura. Wtedy pojawia sie to pytanie od niego- dlaczego ty sobie takiej nie zrobisz?