Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankamysllovitz

brak okresu

Polecane posty

Gość fankamysllovitz

Czesc! pisze tutaj, bo juz nie wiem co mam o tym myslec, przez 2 lata brałam tabletki anty jasmin, przed braniem tabletek miałam dośc nieregularny okres, odrzuciłam je na poczatku czerwca, piwerszy okres dostałam normalnie 14 lipca, a teraz jest juz 27 sierpnia a ja dalej nie mam okresu, pomimo ze, się zabezpieczalam miałam stracha,bo jednak tabeltki dawały wiekszą pewnośc i chciałabym do nich wrocic, tylko ciagle czekam na ten okres, zrobiłam bobo test po 10 dniach od stosunku i wyszedł negatywny, zrobiłam drugi po 15 dniach quick view, równiez negatywny. Czy myslicie, ze to normalne po tabletkach? czy po 15 dniach wynik moze byc jeszcze niewiarygodny? ostatnio bardzo duzo pracuje i malo spie, czy może to byc powodem spożniajaego się okresu? please prosze o rady

Gość hahahahamimi
wiesz koleżanka miała ostatnio identyczną sytuacje, odstawiła na 2 miechy i poszła do lekarza, dostała nowe opakowanie jasmine i wcina,a to ponoć normalne jak się je odstawi na chwilkę, tak twierdziła lekarka kumpeli a też się bała ,że jest ciąży ale nie jest, a piszesz o pracy i spaniu, to bardzo możliwe że jest tym spowodowane

Gość nie ma co sie martwic
zdazaja sie cykle bezowulacyjne nawet mlodym dziewczynom i wtedy okres sie nie pojawia. Ja mialam dokladnie tak samo, dwa lata temu przerwalam tabletki jakos w kwietniu, a pozniej przez cale lato nie mialam okresu (jakos ponad 80 dni) i tez sie testow narobilam, az w koncu poszlam do gina a ona mi mowi ze to sie zdarza, jakies tam testy porobila, a zanim wyniki miala to ja dostalam okres. Wiec spoko, jesli w nastepnym cyklu nie dostaniesz, to idz sie przebadac na wszelki wypadek. A testy sa teraz bardzo czule, i czesciej sie zdaza falszywy pozytyw niz negatyw ;)

Gość fankamysllovitz
dzieki dziewczynki za uspokojenie:) bo juz swiruje, a do lekarza nie dam rady isc w tym tygodniu, mam juz przepisane i wykupione tabletki jasmin i teraz nie wiem czy jak spoznia mi sie ten okres to czy moge zaczac brac je i twedy dostalabym krawienie z odstawienia po 3 tygodniach czy czekac dlaej wytrwale az sie pojawi ten okres?

Gość mozesz
zaczac brac teraz, z tym ze przez pierwsze 14 dni nie jestes zabezpieczona przed ciaza, i nalezy uzywac jeszcze innego zabezpieczenia. Po 3 tygodniach robisz normalnie przerwe pojawi sie krwawienie i w nastepnym miesiacu juz normalnie