Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiiaaa

jestem zboczona zdradzam chłopaka

Polecane posty

Gość kasiiiiaaa

wirtualnie go zdradzam od 1 miesiąca pisze ztakim gosciem przez net...uprawiamy wirtualny seks on jest z drugiego końca polski i nie chce sie spotkać wiec to tylko net...ale robie z nim takie rzeczy wirtualnie że szok..przełamałąm wszystkie opory zabawy ogórkami bananami i wogóle...i obok seksu wiem o nim troche fajnie nam się gada ale mam wyrzuty sumienia:(

Gość kasiiiiaaa
prez net to teżzdrada?

Gość nie ine nie i jeszcze raz n ie
przez net nie. i z bylym tez nie. i z zabeezpieczeniem !! spokojna glowa..

Tak jakby z kompem gadała !!! Człowieku co ty mowisz ona robi takie paskudztwa koles to oglada i to niby traktowac normalnie to odchył

Gość kasiiiiaaa
nie patrzy tylko mówi co mam robić a ja to robie i zdaje relacje:P z chłopakiem się wstydzę mu mówić o swoich preferencjach a lubie ostry seks i zabawy typu pan suka:P

Gość kasiiiiaa
nie ogląda tego ale moje zdjęcia widział oprócz seksu na normalne tematy też gaadamy

To lepiej popracuj nad realnym związkiem, komunikacją, sprawami intymnymi, a nie bawisz się z wirtualnym alwarosem w ogórki i banany :P

a jakie zdjecia ?? jak jestes rozebrana??? wiesz moim zdaniem powinnas jakos powolutku wprowadzac pewne zmiany do sypialni Jesli kochasz swojego chlopaka i on odwzajemnia twoje uczucie moze odwazy sie na pewne zmiany zacznij mu mowic co cie kreci jesli ogladacie wspolnie filmiki zaproponuj taki jakie sa twoje fantazje a moze i on ma takie pragnieni i wstydzi sie pogadaj z nim

Gość dsetht
kaski tak mają...