Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nackaklacka

Co sadzicie o rosjankach?

Polecane posty

Gość Nackaklacka

i ejszcze jedno pytanie: czy uwazacie ze 8% procent ukrainek rosjanek, ktore prostytuują się w bogatszych(nie tylko w zasadzie) krajach Europy to osoby, które są do tego zmuszane i nie poszły do agencji z własnej woli?

Gość to samo co o Polkach

ja akurat znam, ze względu na zawód, mnóstwo Rosjanek i Ukrainek z wyższym wykształceniem, inteligentnych. Pracują w Polsce jako nauczyciele akademiccy. A o Polkach, które są zmuszane do prostytucji na Zachodzie słyszeliście? Ta sama sytuacja :( tam też o Polkach myślą, że to tylko kuurwy albo pomoce domowe :(

Gość a kto to mowi i co ON
Polaczka-przestan z ta sciema.Ty jestes polka czy ruska?

Gość a czemu ściema

Gość a kto to mowi i co ON
Ja wiem z doswiadczenia zupelnie cos innego niz ty-polaczka.Kazda ruska ktora spotkalem to byl wracz.Wiesz ile tam jest wraczy?Tyle ze z lewymi papierami bo tam mozna kupic dokladnie wszystko.Wiem z doswiadczenie to ze tam chlaja wode wszyscy.Od szescio letnich dzieci do 80 letnich babc.Wszyscy.Rozumiesz co to znaczy?Wiem tez z doswiadczenie to ze w rosji "zawod"cieszacy sie najwiekszym prestizem to " zawod" noszacy nazwe-bandyta.Wiem ze ruscy wciaz klamia na temat Polski.Na temat naszej wspolnej i w ogole historii.Nie uznaja w ogole swojej winy i swojego faktycznego udzialu w IIwojnie swiatowej.Na naszych bohaterow narodowych,na AK mowia ze to byli bandyci kolaborujacy z niemcami faszystowskimi.Wiem ze wciaz holubia bandyte Stalina.Wiem ze byli naszymi oparcami i to nie raz.Wiem ze od zawsze byli naszymi wrogami.Wiem ze ostatnio rozpropagowywuja haniebne ruskie klamstwo o tym ze Polacy niby pertraktowali z hitlerem w celu wspolnego uderzenia na soviety.Prawda jest taka ze Hitler proponowal Polakom taki ukald ale Polacy kategorycznie go odrzucali i to wielokroc.jako jedyni w europie!!!Wiem wiele wiele innych prawd o sovietach i o ruskich ,ktorych ty zapewne nie znasz.Wiec przestan tu z ta komunistyczna propaganda.Wez sie za czytanie.Polka powinna znac historie wlasnego kraju.

Gość Izazella
polaczka - w Norwegii, w ktorej mieszkalam rok wrzucalo sie polki do jednego worka z rosjankami, ktore byly znane bardziej niz rosjanki i raczej z tego, ze stoja w Oslo na ulicach...a nie z wyższym wykształceniem... slychac bylo akcent slowianski - od razu ruska kutwa

Gość Nackaklacka
mialo byc 85% a nie 8%...... :O

Gość jola i tomek
a co sadzicie o chinkach ,co??

Gość Izazella
jola i tomek - nie mamy za bardzo co o nich sadzic bo w PL ich za wiele nie ma.