Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieuważna Anka

PLAMA NA ŚCIANIE OD KAPCIA - CZYM ZMYĆ?

Polecane posty

Gość Nieuważna Anka

W wynajmowanym mieszkaniu zrobiłam kapciem plamę - no głupota wiem, kapeć był brudny a ściana jasna, co teraz zrobić czym zmyć by nie zniszczyć farby bo mnie właściciel za$#%&#$ ;-)

Gość Nieuważna Anka
umiem opierać kapeć o ścianę jak siedzę na krześle i nie ma innego oparcia eh,,,

Gość spróbuj samą wodą najpierw
i delikatną ściereczką, jak nie zejdzie to wtedy wodą z płynem do mycia nczyń. ale oba te przypadki sprawdz w niewidocznym miejscu czy farba nie schodzi:) jak dobra to nie zejdzie. wczoraj wokół łóżka tak czyściłam .

Gość rudy kot
a ty mario fiucie od rana na foru m sie udzielasz czy szukasz pieska na geila jak wczoraj zapowiadales?roboty widac nie kmasz bo od rana na forum grasujesz.za internet mamusia widac placi-matczyna milosc nie zna granic.zaplacila za internet synusiowi zeby mogl panienki w necie ogladac i trzepac kapucyna bo w realu pyknac jakas szans nie ma.trzep dalej jebany frustracie

Gość rudy kot
jestem kobieta debilu,a robote mam i to niezla,sama sobie szefem jestem i mam ludzi do pracy,a z tonu wypowiedzi wynika ze to jednak ty,takiego idioty ze swieca szukac,wejdz na jakis erotyczny i sie wyluzuj skarbie po sperma mozg ci zalewa hhhhaaaaaaa

Gość rudy kot
mario jestes slodki po prostu,reprezentujesz wszystko co najgorsze w tym narodzie,zafajdany,zakompleksiony polaczek ktory ma odwage na opluwanie wszystkich i wszystkiego-anonimowo w necie rzecz jasna,bo w realu jest malym padalcem

Gość mario84000000000000000000000
latam po osiedlu z przepychaczką do sedesu i nalepiam na czoło każdemu kto ma niebieskie oczy po czym odrywam z krzykiem indianina i biegnę dalej gdy widzę kota wyjmuję strzykawkę i wbijam sobie w język i tak staję się postrachem osiedlowych kotów, czuję się dumny, czując że koty i przechodniowie uciekają widząc moje dumne oblicze!

Gość rudy kot
no niestety mario,czescioo sie zgadza,studia wyzsze mam i owszem i to nie zrobione na uczelni prywatnej w pscimiu dolnym ,ale dzienne na uniwersytecie wroclawskim-wybacz ale taka jest prawda.dziecka brak jeszcze,firma nie jest duza kilka osob zaledwie i kokosow wielkih nie robie,ale wystarcza mi na spokojne zycie,dupy daje jedynie mezowi.moglabym napisac oczywiscie ze jestem prezesem banku swiatowego i inne pierdoly,ale po co? wiesz co,naprawde mi cie szkoda i teraz mowie to bez zlosliwosci ,musisz byc naprawde bardzo nieszczesliwy i przegrany w zyciu skoro jad sie z ciebie wylewa i to w kazdym temacie.trudno zegnaj mario i zycze ci poprawy sytuacji zyciowej,chyba ze z ciebie taki po prostu oblesny egzemplarz i na to juz sie nic nie poradzi.Adieu!

Gość rudy kot
a wracajac do meritum,wszystko zalezy jaka to jest farba,teraz sa taki nowej generacj np Becersa ktore bardzo latwo sie zmywaja.Wez najlepiej biala sciereczke i sprobuj czysta woda,jesli nie wyjdzie rozciecz rozpuszczalnikiem,jesli i to zawiedzie pozostaje jedynie zamalowanie plamy.Pozdrawiam

Gość rudy kot
outsourcingowa mario zajmujemy sie ksiegowoscia i sprawami personalnymi,to tak w skrocie wiecej nie bede ci tlumaczyc.A powiedz cos o sobie mario,moze sie zaprzyjaznimy? czym sie zajmujesz? jakie studia skonczyles?

Gość mario84000000000000000000000
walę konia 13 razy dziennie :classic_cool:

Gość rudy kot
no matio odezwij sie napisz cos o sobie.ja ci o sobie opowiedzialam.posluchaj mowisz ze to nie ty wypowiadales sie wczoraj na topiku poswieconym bestialskiemu zabijaniu psow i innych zwierzat w korei poludniowej ize ktos sie pod ciebie podszywal,ok,w takim razie przepraszam ze dzisiaj na ciebie naskoczywal,tylko wydaje mi sie wnioskujac z twojego tanu wpowiedzi ze to jednak byles ty.dziewczyna zadala proste pytanie jak usunac plame ze sciany,nie masz nic do powiedzenia to nie zabieraj glosu-proste.ty natomiast nie dosc ze zabrales to jeszcze obraziles ja i wszystkie kobiety? mizogin jakis z ciebie czy co?

Gość rudy kot
no i pana maria chemika zmylo.szkoda .być moze przeszukuje ksiegarnie w poszukiwaniu slownnika kopalinskiego aby zobaczyc co oznacza slowo :mizoginia :)

Gość Do mario84
jesteś żałosnym faceciczkiem, zwykłym cieniaskiem, który zamiast zająć sie czymś męskim to wysiadujesz na babskiej kafeterii i takie bzdury wypisujesz. Jestes prymitywem i prostakiem, tonącym w kompleksach. Widać że jesteś niedowartościowanym niudacznikiem, któremu w zyciu w żadnej kwestii nie wyszło. Pewnie podstawówkę jedynie ukończyłeś ( o ile to):-D

Gość do marioooooooo
piszę sie; UMIEJĄ, a nie "umią", przygłupie ze wsi.Mam nadzieję, że siedzisz cał czas gdzieś na prowincji, a nie przyjechałeś do dużego miasta, bo przez takie badziewia jak ty Warszawa, czy Kraków to już teraz jedynie ulepek z różnego rodzaju plebsu i prymitywów ze wszystkich części Polski...

Gość mario jesteś żałosnym
nic nie wartym popaprańcem.Szkoda mi cie:(

Gość rudy kot
nie chodzi mi o kwestie gramatyczne ,ortograficzne ,fleksyjne,semantyczne itp,szanuje ludzi prostych,uczciwych odrozniajacych dobro od zla,wcale nie czuje sie lepsza mimo wyzszego wyksztalcenia,rodzice od dziecinstwa wpajali mi ze kazdego czlowieka nalezy szanowac i to robie.nienawidze chcmstwa i zezwierzecenia,hoc zwierzeta tego sobie nie rozbia,zabijaja zeby przezyc podpiszcie prosze wiec petycje http://pl.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ a tu jest film,ktory ostrzegam jest makabryczny petycja gowno da pewnie,ale choc tyle moge zrobic,karmie tez bezdomne koty na osiedlu,dwa uratowalam od zmierci glodoewj w zimie psa mam ze schroniska.tylko tyle moge zrobic.chce jednak wierzyc ze na swiecie sa jeszcze dobrzy ludzie i gdybay kazdy nakarmilby bezdomne,biedne zwiezre swiat bylby lepszy,Mario wczoraj naigrywal sie z tego ale co zrobic,miejmy nadzieje ze dobro kiedys zwyciezy .pozdrawiam