Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobazobolałągłową

ale mi sie dziś naśniło...

Polecane posty

Gość osobazobolałągłową

tylko nie wiem co to może znaczyć? Śniło mi się dziś, że u mnie w domu w takiej spiżarce była trumna z wielką polską aktorką. I ta aktorka najpierw OK (nie umiem jej zweryfikować - coś ala Janda albo Szapołowska) najpierw miała taką OK twarz w tej trumnie, a z dnia na dzień - bo dłużej tam stała nie wiem czemu - ta twarz robiła się coraz bardziej wykrzywiona. To może że do piekła trafi? Ale to nie była ani Janda ani Szapołowska ale taka nerwowa aktorka - coś ala Janda. Ja wiem co to za jedna, ale z twarzy... no i w końcu wyniesiono trumnę z nią GDZIEŚ TAM. Dziwny sen, nie? No ale wczoraj czytałam o trumnach, śpię w pokoju, gdzie kiedyś stała trumna... i tak dalej. Ale jak mnie ludzie głowa boli to szkoda mówić nawet - tak mnie boli łepetyna :( Idę po tabletę :(

Gość osobazobolałągłową
Wczoraj sobie TROSZKĘ napisałam o Alicji B. - wielkiej polskiej aktorce. TROSZECZKĘ. I zaraz taki sen słuchajcie. A tak sobie pomyślałam, nic już nie napiszę, ale mnie tak korciło, żeby COŚ NAPISAĆ i jak ja tego dziś żałuję. O nie mogę :( Szatan to potwór :( Zaraz mi się trumny śniły z polskimi aktorkami wielkimi widzicie. :( PS. Ale podtrzymuję swoje zdanie - ale ta Bahleda jest PIERDOLNIĘTA ja nie mogę :(

Gość osobazobolałągłową
Niemniej taki sen musi coś oznaczać bo RAZU PEWNEGO jak powinna mi się śnić śmierć - to mi się śniło, że jedna taka śpi w garażu. Ale taki sen to na pewno ostrzeżenie dla mnie. Może, że skończę w trumnie jak się nie poddam? Kto wie... tu gdzie mieszkam jest pełno morderców. Na pęczki :(

Gość osobazobolałągłową
Choc w sumie - czemu o tym nie pisać? Dać się zastraszyć? Żeby ta Bahleda była biedna to można to zrozumieć - alimenty na dziecko i mam z czego żyć. Przecież co - to dziecko będzie miało nazwisko po ojcu? Enrike Iglesias from Poland? Co za bezsens. :(