Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilonkaa

propozycja faceta

Polecane posty

Facet na pierwszej randce zaproponowal,ze odwiezie dziewczyne swoim samochodem do domu. Czy wypada sie zgodzic??

A czemu nie?? Przeciez to nic złego, fajnie ze wychodzi z inicjatywa, bo nie jeden nawet nie zapytałby sie...

Gość TO ZALEZY JAKA MA FURE
JAK FAJNA TO PEWNIE ZE SIE ZGODZIC, JAK CHUJOWA TO ABSOLUTNIE :D

Pewnie z takim podejsciem, to daleko razem zajedziecie rzeczywiscie...Samochód nie swiadczy o wartosci faceta.

Gość KamaONA
Mnie po pierwszym zspotkaniu odwózł do domu...teraz zostanie moim mężem:)

Gość zgadzam się z przedmówcą

Facet na pierwszej randce zaproponowal,ze odwiezie dziewczyne swoim samochodem do domu" ale że co ? pytasz ? czy wiesz ? że tak powinno być :P nie dalej jak pół roku temu był temat .... o tym jak to koleś panne odstawił na przystanek autobusowy po kinie , po czym poszedł na parking ...odpalił furę i pojechał do domu :P rozgorzała dyskusja czy aby dobrze zrobił ? :P

Gość KamaONA
Pewqnie, że samochód..nie świadczy o człowieku - tudzież facecie:))))mój M jeździł stara Vectrą...po pierwszym, spotkaniu a zaznaczam, ze nie znałam go wczesniej..zaproponował odwiózł..i tak sie zaczęło... ja myslę, że to wszystko zalezy..wyczujesz faceta....

a jesli juz podwiedzie mni pod dom,to czy pasuje,zeby przywital sie np.z moja mama??

Gość biedny koleś
ni dość ze podejrzewany jst o bóg wie co za dobre chęci to jeszcze go mamą straszy!!!!! buaajahahahaah

Gość 1234567......
wiesz to bardzo dobrze świadczy o facecie że chce odwieź dziewczynę po spotkaniu do domu ....widać że martwi się i chce żeby bezpiecznie dotarła do domu no jest jeszcze kwestia zaufania ....czy ufamy na tyle żeby wsiąść czy nie ?

Gość 1234567......
mamę to Ty na razie zostaw w spokoju ....przyjdzie czas to go przedstawisz

a jesli juz podwiedzie mni pod dom,to czy pasuje,zeby przywital sie np.z moja mama?" chyba bedzie lepiej jak od razyu pokaze ci swoją kolekcję tajlandzkich filmów :P

Konfrontacji mama i nowy kantydat na chłopaka to ty narazie daj spokoj, przyjdzie czas na to jeszce, bo nawet nie wiadomo jak sie potoczy Wasza znajomosc..

Gość asica kocica
no pewnie ze sie zgodzic! Facet bez dobrego furaka to nie facet :classic_cool:

"a jesli juz podwiedzie mni pod dom,to czy pasuje,zeby przywital sie np.z moja mama??" Amaleta nie zawsz sa ku temu sprzyjające warunki ;) niekoniecznie musi w takim przypadku poznawać rodziców ... czasami lepiej wybrac inny moment na takie poznanie

Amaletko i tu sie myslisz.... nigdy nie miałem z tym problemów :) a nawet wrecz przeciwnie ... zawsze miałem dobre relacje z rodzicami swoich kobiet :)