corazon 0 Napisano Sierpień 28, 2009 Mam pewnien problem spoznia mi sie okres 4 dni :( zawsze mam regularnie co 28 dni a tuu nicc:( kilak lat wspolzyje bez zabezbieczenia , nie mam objawow bym mogla dostac .. jak myslicie moge byc w ciazy ? iletrzeba zaczekac by zrobic test ??proszeo powazne komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 to chyba kilka lat w takim wypadku starasz sie o dxziecko jak wspoółzyhjesz bez zabezpieczenia raczej ciaza, zrob test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
corazon 0 Napisano Sierpień 28, 2009 nie nie staram sie ..:) poprostu wolimy bez ..;) ale nawet sie nie spuscil to niewiem jakim cudem .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
corazon 0 Napisano Sierpień 28, 2009 miesiec temu mialm 28 okres jeszcze dzis poczekam z testem..tylko najbardziej głowimnie to ze wogole sie nie czuje na okres .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mammamiaa Napisano Sierpień 28, 2009 zrób test, możesz być w ciąży :D A tak w ogole to jak mozesz nie wiedziec ze wspolzyjaz bez gumki, nawet jesli on nie konczy w tobie, mozesz zaqjsc w ciaze? dlaczego bierzesz sie do sexu nic o nie wiedzac o konsekwencjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
corazon 0 Napisano Sierpień 28, 2009 zawsze wtakiej chwili sie nie mysli o konsekwencjach .. okres milam 28 lipca a dzis jest 28 sierpien to mozejeszcze jakis przyjdzie ..cierpliwie czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edessa 0 Napisano Sierpień 28, 2009 w takiej chwili?? rozumiem jakby to był jednorazowy wypadek a nie od kilku lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach