Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaniii

podziekowania dla rodzicow ale nie ksiazki statuetki i zdiecia

Polecane posty

Gość kochaniii

jw cos innego cos co niekoniecznie bedzie zbierac kurz a zdiec maja i beda miec duzo kwiaty w kuferkach wiklinowych i wino? no kwiaty w kuferkach to nie bardzo pozatym kwiatow na weselu juz pod dostatek a wiec?moze jakies swieze pomysly?

Gość voucher do restauracji
weekend w spa karnet do kosmetyczki/dobry alkohol kosz kwiatów kosz wiktuałów wartościowa książka albo (jak tu się przewija) róża wręczona w trakcie przekazania znaku pokoju w czasie Mszy św.

Gość byle nie durnostojki
kurzołapy w stylu pseudooskarów, badziewnych kryształowych figurek, kiczowatych dyplomów "najlepszy rodzic" z obowiązkiem powieszenia czegoś takiego na ścianie... paskudztwa!!!!!!!!

Gość pikkapikka
taka skrzynka na wino tez pojdzie w kat bo nikt nie bedzie w niej pozniej wina trzymal akcesoria z niej sa tandetnie wykonane , ja bym swojemu tacie nie kupila skrzynki z takii badziewnymi rzeczami w srodku bo sa piekne korkociagi zdobione jak juz to wino i taki korkociag kupic osobno juz

dla Was wszystko jest tandetne , a przybory są jak najbardziej ok nie mam im niczego do zarzucenia. Kupisz osobno korkociąg i co ? tez będzie leżał w szafie...a tak mam skrzynkę, piekna dedykację i wszystkie przyrządy na swoim miejscu.

Gość na swoim miejcu
pod warunkiem, że rodzice mają ogrooomny salon, gdzie mogą to cudeńko trzymac i wyeksponować, że "od córci" ;) powyżej ktoś napisał sporo pomysłów na prezenty, które niekoniecznie powędrują do szafy czy pawlacza ;)

My daliśmy kosze w ktorych byly slodkosci,wino dla mam i lepsza wodka dla ojcow,kawa i takie tam .. Bleee a te ksiegi sa okropne tak na marginesie

No najlepiej jakbyśmy im wycieczke zafundowali ? Kwiaty zwiędną, książek nie czytają, na spa nas nie stać... I tak wiem że co bysmy nie kupili i tak byliby zadowoleni bo to nie prezent sie liczy a gest...Niektórzy wręczają dostane od gosci kwiaty i też jakoś jest... Poza tym po ślubie oczywiście damy im jeszcze albumy ze ślubnymi fotami.

Gość gwiazdeczka8
wykupcie im wycieczką - niekoniecznie megadrogą - na jakieś wczasy

Gość jak książek nie czytają
to mozna im było DVD z ulubionym serialem sprezentować :-p albo przenośne radyjko ;)

Gość liczy się prezent i gest
dedykacja nie musi byc - zresztą i na radiu da się coś wygrawerować ;) mieliby na czym Ojca R. słuchac, skoro książek nie czytają:-p

Gość wiesz to aż wstyd się przyznać
że się nie czyta książek ;) a prezent jest wazny pod względem intencji jego wręczania - nie musi mieć doklejonej wizytówki formatu A4 "podziękowanie dla rodziców"

my najprawdopodobniej kupimy rodzicom po wazonie na kwiaty ale taki wiekszy ozdobny ze szkla w kolorze. i na nim wygrawerujemy krociutkie podziekowanie i date slubu. bedzie ladna pamiatka i zawsze sie przyda na kwiaty kiedy goscie przyjda na imieniny urodziny itd:-)

a nie lepiej kupic jakiś piekny album na zdjęcia, do których rodzice potem wlożą sobie zdjęcia ze slubu własnych dzieci? Pamiątka wartościowa i elegancka.

Gość a co takiego
a jak wyrazic podzekowania dla rodzicow?

Gość fydgdfg
ja myslalam zebykupic kazdej mamie jakis ladny pierscionek ze zlota np. ze szmargdem a z ojcami mamy problem nie wiem poprostu co

Gość Perełka wawa
Jeśli macie fotografa to poproście go aby zrobił wam kilka fajnych zdjęć i zrobił z nich zdjęcie na płótnie pokrytym werniksem. Nam fotograf zrobił dwa takie obrazy formatu 90x60cm całkowicie gratisowo. Jega oferta nas zaskoczyła a efekt przeszedł nasze oczekiwania. Teraz biegamy za ładnymi ramami aby je oprawić.

Gość kioto.
moja siorka kupuje 2 ramki cyfrowe. Wgraja tam zdjecia ze slubu.oryginalne i praktyczne. :)