Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

jest super

Polecane posty

Gość tomek24

Cześć! Chciałem podzielić się z wami moją radością. Do tej pory miałem dwie dziewczyny, które nie przepadały specjalnie za seksem. Teraz od 3 miesięcy mam świetną dziewczynę, która nie dość, że fantastycznie wygląda ( długie nogi, super jędrny tyłeczek) to jeszcze za seksem po prostu przepada. Sama często inicjuje zbliżenie, lubi robić mi laskę. Z poprzednimi to było nie do pomyślenia. O seks musiałem prosić, a dostawałem go tylko czasami. Teraz mam to prawie na codzień. Życzę wam tego samego!!!

Gość tomek24
Jak to co z tego? Cieszę się, że mam taką świetną dziewczynę. Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami. Tylko nie piszcie mi, że to tylko tak na początku, albo że to jakaś dziwka. Wiem, że jesteście do tego zdolni, ale ja nie życzę wam źle. Obyście też znaleźli sobie takie dziewczyny!

Gość Bardzo zadowolony mąż
Ja jeste zadowolony bo moja żona ma cipkę do której pozwala mi włożyć penisa!

Gość tomek24
przyjaciel in spe: może przesadziłem z tą wysokością ( ma 165 cm), ja 175cm. Nie rozumiem dlaczego jak mam na imię Tomek, to nie mogę mieć wysokiej dziewczyny? Możesz mi to wytłumaczyć, przyjacielu?

Gość mini hunter
Tomek24----->Nie rozumiem dlaczego jak mam na imię Tomek, to nie mogę mieć wysokiej dziewczyny? Możesz mi to wytłumaczyć, przyjacielu? Nie mogę tego zrobić Tomaszu bo przekroczyłoby to Twoje zdolności rozumowania... Tomek24--->Wiem, że jesteście do tego zdolni, ale ja nie życzę wam źle. Ale za to ja Ci życze jak najgorzej ;)

Gość tomek24
Nie jestem może najwyższy, ale patrz: jej to jakoś nie przeszkadza. Wszystko zależy od charakteru, możesz mieć 185 cm. i jak jesteś ciotą, to raczej się tobą żadna nie zainteresuje. A innych tak krytykować to potrafisz, bo pewnie sam nie masz powodzenia u dziewczyn i o takiej jak moja możesz tylko pomarzyć.

Gość yuetwruqytru
a z Ciebei napewbno niezly kozak jak amsz 175cm hehehe

Gość tomek24
mini hunter: przekroczyłoby moje zdolności rozumowania? Wątpię. Widzę, że jesteś mocno zadufany w sobie i sam nie rozumiesz, co tamten koleś miał na myśli

Gość tomek24
Człowieku, czy ja napisałem, że jestem jakimś tam kozakiem? Mama po prostu fajną dziewczynę, co jak widzę was nieźle wnerwia. I odczepcie się od mojego wzrostu, bo z was też nie są chojraki. Dziewczyny nie lecą na wysokich i głupawych kolesi, ale na fajnych bystrych i inteligentnych

Gość tomek24
ruda Grażyna: wreszcie jakiś normalny głos, wreszcie któs zrozumiał, że nie jestem kurduplem i nie zmieniam co tydzień dziewczyny. Dzięki.

Gość no toooo uoo
cieszymy sie twoim szczesciem zycze wam aby nie tylko w lozku bylo tak super ale i poza nim ;)

Gość mini hunter
tomek24----> Dziewczyny nie lecą na wysokich i głupawych kolesi, ale na fajnych bystrych i inteligentnych Oj byś się zdziwił..... tomek24--->nie jestem kurduplem i nie zmieniam co tydzień dziewczyny Hmm niestety raczej jesteś kurduplem 175 to poniżej średniej....

Gość tomek24
mini hunter: człowieku, nie pisz mi, że 175 cm to kurdupel, bo piszesz bzdury. Według ciebie średni wzrost zaczyna się pewnie od 180cm. Wtedy tych średnich nie byłoby wcale tak znowu dużo. Ciekawe jak wtedy czuliby się ci co mają 165cm?