Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany48zalamany

żona mnie chyba zdradza

Polecane posty

Gość zalamany48zalamany

Otoż potrzebuje rady.Pomocy szukałem już wszędzie.Byłem tez u psychologa. Mam 48 lat i mam 21 letnią żone.Jesteśmy małżeństwem 2 lata.Poznaliśmy się jak miała 17 lat,ale to jest nieistotne.Niestety przez przypadek zobaczyłem bardzo dziwne smsy w jej telefonie.Często zdarza sie,że wyjeżdzam za granice bo tam pracuje a żona na codzień jest sama.W smsie było napisane że ja jestem tylko dla pieniędzy,że już mnie nie kocha.Ja tez nie jestem bez winy bo kiedyś ją wiele razy zdradziłem,a ona jest kobietą bardzo atrakcyjną.Nie jestem też zbyr romantyczny i atrakcyjy i ostatnio wogóle nie miałem dla niej czasu i mało się starałem. A ona to taka romantyczna dusza.Gra na pianinie i pisze wiersze i powiedziała,że jest jej żle. Sam nie wiem czy da się to jeszcze odbudować i jak?Czy żona mnie zdradza?

Gość tikaaaa
zadzwon do wrozki ,to Ci powie

pomyśli w końcu o niej, a nie tylko o swojej dupie. zaopiekuj się nią... to ona potrzebuje pomocy, nie Ty!

Gość kolezankaszklanka
o kazik, nie martw sie nic nowego :D daj linka poczytamy wiersze izabel

Gość TO PROWOKEJSZYN
facet misialby byc CIOTA, zeby napisac taki tekst :classic_cool:

Gość zalamany48zalamany
Ja tu nie prowokuje,ale zona wróciła ostatnio z kwiatami ale twierdziła ze to od kolezanki

Wygląda mi to na marną prowokację. Ale jeśli to prawda, to dziwne tatusku, że sie dziwisz. Poslubiłeś dziecko (17latek, a ty wtedy 44-pachnie pedofilą), a ono dojrzało i chce przeżywać to co jej rówieśnicy. I tak dziadziu zabrałeś jej najpiekniejsze nastoletnie lata. Jasne, ze musi byc bardzo atrakcyjna, dzieci sa takie śliczne. Boże jak działa na mózg andropałza !

Gość takie tam duperele
A myślałeś, że "córka" zostanie na zawsze Twoja? :D

Andropauza miało byc. Ale niech zgadnę, twoje ulubione filmy to "American beauty" i "Lolita" ?

"17latek, a ty wtedy 44-pachnie pedofilą" O pedofilii nie może być tu mowy. W Polsce zgodnie z prawem można uprawiać seks z osobą, która skończyła 15 rok życia - nie chce mi się szukać paragrafu żeby zacytować. Po drugie wiązanie się starszego gościa z ponad połowę młodszą kobietą nic dobrego na przyszłość nie wróży - to jest zwykłe pakowanie sie w kłopoty z własnej woli. Rozumiem, druga młodość, młode siksy się podobają, jak jest okazją to dlaczego takiej nie przelecieć ale brać taką na żonę to przegięcie.

Gość -Bin Laden-
Prowo. hehe

I nie cytuj Bezedury. Co nie zmienia faktu, tatuśkowaty misiek z dziewczątkiem. A ta granica 15 lat, od której mozna seksic dzieci w zgodzie z art.202 k.p.k. unika przez ustawodawce penalizacji wczesnych ślubów , szczególnie w społeczeństie cyganskim, gdzie 15latka jest uznawana już za dorosła kobietę. Ale Ty chyba nie myślisz tak jak na prawdziwego Cygana przystało?

Gość do załamanego
mam nadzieję że cię ta ..... zdradza. pewnie masz dzieci w tym samym wieku co ona.

Gość ubawiona starym capem
Uwielbiam takie borciuchy zalace sie na zonki, sam tez ja zdradzilem wiele razy ale to nic ona niemoze he eheheheheheh Na co ty stary dziadzie liczyles? Ja mam 23 lata i w zyciu takiego starego capa bym nie tknela bo mnie poprostu obrzydzenie bierze na widok takich capow. A do tego o charakterku burka bzykacza pospolitusa co to wszystkie suczki na trawniku zalicza he he he he zalosne stary pierdzielu oblesny. Do kosciola modlic sie juz w twoim wieku a nie za bzykanie sie brac, chyba zdajesz sobie sprawe ze taka mloda kobieta musi sie ciebie brzydzic?

Gość stary capie daj jej zyc ..
ty umoczyles gdzie indziej to i jej pozwol ! do zadnych psychologow nie ma co biegac, zaakceptuj taki stan rzeczy i koniec nie zaslugujesz na 21 -latke i tak i tak, wiec ciesz sie ze w ogole jeszcze z toba jest nawet dla kasy

Gość no to niezle dziadkowi pojecha
liscie. Tak to jest jak stary pierdziel mysli ze druga mlodosc przezywa a do tego za zone bierze piekna mloda dziewczyne. Ona troche kasy pociagnie a i tak go kopnie w dupsko ale coz niech i tak dziekuje bogu ze chociaz przez chwile z nim byla i ze mial kase na to zeby sobie kupic ta chwile.