Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka bedzie zaniedlugooo

Ktoś się dostał w tym roku na UAM? Potrzebuję pomocy!

Polecane posty

Otoż jak był czas na składanie papierów, byłam za granicą i te papiery złożyła za mnie moja mama. Tylko że teraz dowiaduję się, że moi znajomi już wybrali sobie język obcy i w-f, a ja nie! Próbowałam poszukać informacji na ten temat w internecie i na stronie UAM, jakieś terminy do kiedy można było to załatwić, ale nic nie ma. Co robić? POMOCY! :(

Gość
zadzwon do dziekanatu.

Gość studenka bedzie zaniedlugooo
no wlasnie tego sie boje, jestem koszmarna w sporcie, wiec jak wyląduje na jakiejs, nie daj Boze, siatkówce, to koniec. :O

Wejdź na strone z zapisami z wf i zobacz gdzie jeszcze są wolne miejsca.Najprawdopodobniej jak co roku będą na gimnastyce korekcyjnej(brzmi strasznie,ale jest bardzo przyjemnie).Jeśli się da to się zapisz,a jeśli nie to po prostu pójdziesz na te zajęcia w październiku,powiesz jak sprawa stoi i napewno zostaniesz zapisana. Co do języków- nie przypominam sobie,żeby kiedykolwiek były zapisy zanim rozpocznie się nauka.

kocyk - dzieki wielkie, a możesz mi podać link do tej strony???

Nie wiem,bo w tym roku idę na zaoczne,więc nie będe miec wf,ale w zeszłym roku to było coś typu www.wf.amu.edu.pl. Wpisz w wyszukiwarce "wf uam" to powinno wyskoczyć.