Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz dwa trzy frytki

test robiony w miesiaczke

Polecane posty

Gość raz dwa trzy frytki

mam problem i licze na wasza pomoc ; a wiec ostatnio robilam sobie test ciazowy i wyszedl negatywnie jedna na drugi dzien na tym samym tescie pojsawila sie ledwo widoczna druga kreska a le widac ja tam jakos bylo wiec na drugi dzien postanowiam zrobic 2 test w miesiaczce nie wiem tez czy to nie bylo plamienie i wyszedl negatywnie i nie wiem czy jest to ciaza czy nie moze kroraz z was dziewczyny milala podobnie poradzcie bo piersi bola mnie niby dalej ale nie wiem czy juz sobie nic nie urajam

Gość przeczytaj ulotkę
należy się stosować do ulotki, po odczytaniu wyniku po 3-10 min test trzeba wyrzucić, bo cuda na nim mogą się pojawiać, nawet 3 kreski z powodu reakcji chemicznych zachodzących na pasku, jest to napisane w ulotce odczekaj do końca miesiączki i zrób jeszcze raz test, ale tym razem zgodnie z ulotką ale wg. mnie w ciąży nie jesteś jak nie wierzysz, to poproś faceta o zrobienie testu i zobaczysz, że po paru godzinach też się pojawi druga kreska :)

Gość raz dwa trzy frytki
no dobra to wiec dlaczego na drugim juz tak nie wyszlo a ginekolog mojej kolezanki powiedziala jej ze test ma trzymac 24 godz co najmniej i tez jej wyszla salaba kreska jednak na drugim juz mocniejsza natomiast ja sie zastanawiam czy te plamienia badz okres moha byc jakas przyczyna

Gość przeczytaj ulotkę
dlatego ja nie wierzę w takie testy, nigdy nie wiadomo gdzie i jak długo był przechowywany w hurtowni wolę zrobić test z krwi, koszt ten sam, a pewność 100 % testu nie powinno się robić w okres, bo może wyjść zły wynik testy też się mylą, jak wyjdzie negatywny to i tak może być wczesna ciąża ja jak zrobiłam taki test to wyszły od razu dwie grube ciemne kreski, jeszcze przed upływem 3 minut, a byłam dopiero od 10 dni w ciąży, test z krwi potwierdził :)