Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nic nie wiem........

ciagle plamienia

Polecane posty

w poniedzialek skonczylam brac 1 op Novynette , w tym czasie ciagle mialam plamienia, dzis jest 4 dzien przerwy a "okresu" dalej nie ma tylko ciagle to plamienie, i nie sa to jakies duze ilosci tylko troszke, wczoraj bylam u gina i powiedzial ze tak sie moze zdarzyc, wczesniej bralam evre, yasminelle, rigevidon i nigdy tak nie mialam, a zmienilam je bo bardzo bolala mnie glowa i ryczalam bez powodu a do tego przytylam, czy to plamienie to wina tabletek? czy moglam zajsc jednak mimo wszystko w ciaze? lekarz nawet mnie wczoraj nie zbadal tylko poradzil test zrobic jak sie denerwuje....... heh i sama nie wiem juz co jest.... mialyscie podobna sytuacje?

Gość ja miałąm takie plamienie
przez 30 dni. Po novynette. Przeżyjesz. to normalne.

Na krwawienie z odstawienia masz całe 7 dni, więc spokojnie.A plamienia do 3 opakowania włacznie to normalka.Myślę,że nie masz powodu do zmartwienia:)

heh martwie sie troszke, bo na poczatku w 4dniu brania pokusilo nas z chlopakiem i wytrysk mial w srodku, a do tego w nastepnym tygodniu mialam problemy z zoladkiem i ze tak powiem wyproznieniem sie.... :(

Jeśli wzięłaś 1 dnia okresu 1 tabletkę i nie miałas naprawdę ciężkiej biegunki (właściwie nie wychodzisz z toalety) i nie zwymiotowałaś tabletki, tzn, nie wymiotowałaś 4 godziny od jej przyjęcia to ok.

no az tak to nie mialam wiec chyba jest ok, ale zdarzylo mi sie wymiotowac ale to bylo wiecej niz 4 godz, bo tabsy bralam o 12 a to bylo wieczorem, wiec chyba sie niepotrzebnie martwie, ale juz niestety taka jestem, bo nie mam pojecia czy przypadkiem do zaplodnienia nie doszlo w czasie gdy jeszcze nie bralam anty, a te plamienia to oznaka ze np z dzidzia jest cos nie tak, bo wiem ze bardzo wiele jest takich przypadkow, no nic poczekam jeszcze dwa dni i jak nic sie nie ruszy to robie test, a wtedy sie okaze co i jak,