Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam male pytanko

jak kocham sie z moim chlopakiem to on zamyka oczy

Polecane posty

Gość mam male pytanko

w pewnym momencie zamyka oczy i nie patrzy na mnie. czy to znaczy ze wyobraza sobie ze robi to z kims innym? czy moze to normalne? prosze o szczere wypowiedzi bez wulgaryzmow i bez zlosliwosci.

Gość mam male pytanko
z gory dodam ze nie jestem pasztetem, moj wyglad jest ok.

e tam tez zamykam czasami bo wtedy sie skupiam na doznaniach fizycznych:) to nic nie znaczy

Gość oj nie sluchaj ich
moj tez czesto zamyka oczy ale to znaczy ze sie chce skupic na seksie, na calej przyjemnosci a nie wyobraza sobie seksu z kims innym :) Ja tez zamykam oczy ale to nie znaczyz e mysle o innym facecie ;) Po prostu chce sie bardziej skupic na tym co robie. To znak ze mu dobrze ;)

Może wasi nie wyobrażaja sobie innej, ale mój tak robił, przyznał mi się dopiero pod koniec związku, co wiecej powiedział mi nawet o kim wtedy myślał. Faceci to...

>> co wiecej powiedział mi nawet o kim wtedy myślał. Was jak porzucamy to tez czesto wyskakujecie z tekstami typu "nigdy nie mialam z toba orgazmu; masz małego" itp. Przecież nikt tego nie bierze do siebie :)

Gość mam male pytanko
mi przez te wszystkie dylematy odechciewa sie sexu...

Jakie dylematy???? Wymyślasz problemy tam gdzie ich nie ma :) Facet zamyka oczy żeby spotęgować przyjemne doznania :) zresztą chyba i faceci i kobiety tak robią, więc o co tyle szumu i hałasu?? :)

Gość ja tez tak robie
zamykanie oczu oznacza calkowite oddanie sie i nie myslenie o niczym! hmmm...ale otwieram czasem oczy, lubie patrzec na niego jak ma takie piekne maslane oczy...poezja...