Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami20

POMOCY!!!!! błagam to wazne!

Polecane posty

Gość malami20

Witajcie dziewczyny. Otoz mam problem. Biore tabletki, przeczytalam ze od 5 jestem zabezpieczona jednak w puierwszym tygodniu zapomnialam jednej tabletki. Teraz boli mnie czesto glowa, mam nudnosci, raz rano wymiotowalam. Piersi mi urosly. Sa trakie juz od 2 tygodni. Teraz za 5dni mam niby miec okres. Ale cos jest nietak nawet moj narzecziony to czuje. Wiecznie mam mokro a tabletki przeciez hamują wydzieline. Nie wiem co jjeest. Biore Harmonet. Jutro rano mam robic test ja osobiscie jestem przekonana ze nie jestem w ciazy. A Wy jak mysliscie czy to mmoze byc wlasnie to??

Gość trzymajcie mnie
wszystkie tu na forum są ginami, wszystkie będą dawać Ci dobre rady... ludzie nie macie gdzie chodzić po porady

Gość malami20
Bylam u l;ekarza tydzien temu wyobraz sobie powiedzial ze jestem zdrowa jak ryba i on nic nie widzi. Dlatego pytam sie Was bo moze ktoras z Was to przeszla, nie lekceważcie moich problemow

Gość puk puk pustka w głowie

Gość malami20
SMieszne..

Mogą byc to skutki uboczne anty, albo niestety ciąża, jeśli zapomniałaś tabletki w 1 tygodniu to powinnaś się dodatkowo zabezpieczać przez kolejne 7 dni.A tak to na dwoje babka wróżyła.

Zresztą nie rozumiem o co chodzi z ta 5 tabletką, jeśli wzięłaś 1 dnia okresu to zabezpieczona byłaś od pierwszej tabletki, zabezpieczenie spadło wraz z zapomnianą tabletką.

Gość to jasne jak słońce
Po cholerę Ci drugi taki sam temat ?? I jeszcze ... tutaj piszesz co innego niż w tamtym - tam nie wspominasz o wizycie u lekarza. Kłamczucha.