Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfds

Pisze własnie list motywacyjny. Prosze o rade

Polecane posty

Gość fdgfds

Pisze własnie list motywacyjny do pracy. Problemem jest to, że mam obecnie prace która moge rzucic w każdej chwili (umowa-zlecenie). Pisac w liscie ze jednym powodem dla którego chce rzucic obecna prace jest zbyt mała pensja?

Gość ja bym nie pisala o tym
w sensie o tych zarobkach. w ogole bym nie pisala, ze zamierzasz rzucac prace, tylko skupilabym sie na tym, dlaczego chcesz pracowac akurat u nich

A po co to pisać? Zastanów się, jakbyś był pracodawcą który ten list przeczyta - po co mu taka informacja?

Gość huahs
No ok. Czyli mam napisac tylko, że pracuję ale w każdej chwili mogę zrezygnowac z obecnej pracy? Dodam też, że obecnie pracuje na stanowisku na które aplikuje. Wiec czy to nie będzie dziwne, że napisze że moge w każdej chwili zrezygnować z posady np. kierowcy aby zostac kierowca?

Również tego nie pisałabym. pracodawca pomysli, że jego też tak możesz rzucić. Skup się na tym by zachęcić do swojej osoby.

Ale nie pisz, że możesz zrezygnować. Tylko napisz: Pracuję obecnie jako sekretarka, a więc mam doświadczenie w pracy na stanowisku na jakie aplikuję do Państwa firmy.

Gość tytry
Ok. Dzięki nickto. Napisałam tak jak radziłas.