Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malami20

POMOCY BLAGAM!!! BARDZO WAZNE DLA MNIE!!

Polecane posty

Gość malami20

Witajcie dziewczyny. Otoz mam problem. Biore tabletki, przeczytalam ze od 5 jestem zabezpieczona jednak w puierwszym tygodniu zapomnialam jednej tabletki. Teraz boli mnie czesto glowa, mam nudnosci, raz rano wymiotowalam. Piersi mi urosly. Sa trakie juz od 2 tygodni. Teraz za 5dni mam niby miec okres. Ale cos jest nietak nawet moj narzecziony to czuje. Wiecznie mam mokro a tabletki przeciez hamują wydzieline. Nie wiem co jjeest. Biore Harmonet. Jutro rano mam robic test ja osobiscie jestem przekonana ze nie jestem w ciazy. A Wy jak mysliscie czy to mmoze byc wlasnie to??

Gość gottowe
jestes zasiana jak nic:D moje gratulacje,bedzie male beybe

Gość malami20
jestem gotowea na dziecko i nie jestem panikara. Napisalam tutaj poneiwaz pomyslalam, ze moze ktoras z Was miala, luib zna podobny przypadek. Dlatego pytam. Nie jestem gówniarą szukającą sensacji czy prowokacji. Prosze odp

Gość tak czy inaczej składamy
gratulacje przyszłej mamusi!

Gość miiiiki
test test test ;]

Gość malami20
Zrobie jutro mam nadzieje ze da juz wynik:) ale juz nie moge usiedziec w miejscu dlatego musialam napisac!

Gość jhjhjhjhjhjhjhjhjhjhj
jezeli zaczelas brac tabletki to moze to sa skutki uboczne a nie ciaza ,ale zrob test i wroc i napisz nam co wyszlo hihi

Gość to jasne jak słońce
Tytuł tematu wskazuje jednak coś innego. Wskazuje na całkowitą panikę i strach. Kup sobie test ciążowy, tu na Kafe nikt nie stwierdzi czy jesteś w ciąży i czy mogłaś w nią zajść.

Gość o nie nie nie
mozesz być w ciąży po pominieciu tylko jednej tabletki. zrób test i nam napisz!!!! ja tez swojej ciazy nie planowalam a teraz jestem najszczesliwsza an swiecie z moim syneczkiem.

Gość głupia
po huk zakładasz nowy temat... śmietnik :] kuźwa jak będziesz w ciąży to będziesz, nie to nie...

Gość malami20
biore tabletki od roku z przerwa styczniowa. Od marca biore a nowo wtedy pojawila sie dopiero miesiaczka i moglam zaczac brac,. Czulam sie zawsze po nnich swietnie a teraz;//

Gość to jasne jak słońce
A teraz to Ci się na mózg rzuciło.

Gość malami20
ignoruje glupie wypowiedzi;)

Gość a skąd wiesz że jakaś
jest głupia, musisz przeczytać i to stwierdzić, więc jak niby je ignorujesz, bo nie odpowiadasz haha akurat nie wymagam tego

Gość nnnnnniam
skoro nie możesz doczekac się potwierdzenia tej informacji to nie czekaj do jutra tylko biegnij do najbliższej apteki testy w każdej sprzedają i będziesz wiedziec!

Gość malami20
ale test robi siue z porannego moczu dlatego czekam do jutra

Gość nnnnnniam
Niekoniecznie. Ja robiłam wieczorem i wyszedł jak należy. Rano zaleca się w bardzo początkowych etapach (< 2 tygodnie) ale w tak wczesnej ciąży nie odczuwa się żadnych objawów jakie opisałaś, więc jeśli jest ciąża to to więcej jak 2 tygodnie i wyjdzie w teście nie tylko porannym.

Gość malami20
Zrobbilam test. Jestem 4dni przed spodziewana miesiaczka. Test Quiick, wynik NEGATYWNY.

Gość malami20
To jest pewnosc ze nie jestem w ciazy?

Gość marysia_mm
nie jest pewne, że nie jesteś. Ja robiłam parę dni przed miesiączką - wynik negatywny, w dniu miesiączki - wynik pozytywny.

Gość malami20
Marysia jak wygladal Twoj przypadek? Zobaczymy jesli nie dostane we wtorek lub w srode miesiaczki to zrobie jeszcze raz test.

Gość marysia_mm
ja nie brałam tabletek. Zaszłam normalnie planując :) Przed okresem nie wytrzymałam i zrobiłam test - za wcześnie było - zbyt małe stężenie hormonów. W dniu okresu była już słaba kreska.

Gość malami20
oki wtakim razie pocvzekam do wtorku:)_

Gość Ewelinkaaaa
ja zrobilam jeden test w przed dzien spodziewanej miesiaczki,wyszedl negatywny,wiec utwierdzialam sie w tym ze nie jestem i czekalam na @ ale jak zaczely mnie 4 dni pozniej bolec cyce to kupilam kolejny i tez myslalam ze nie jestem bo wyszla jedna kreska,i jak sie okazalo chyba z 10 min pozniej jak chcialam wyrzucic test zobaczylam blado rozowa 2 kreske prawie nie widoczna...poszlam do lekarza okazalo sie ze nic nie widzi,powiedzial ze to moze byc zarodek ale nie bedzie sie rozwijal bo wg miesiaczki ostatniej powinnien miec inne wymiary,kazal przyjsc za tydzien z BHCg i przyszlam i okazalo sie ze dzidzia jest mlodsza i ciaza okazala sie wczesna...a dzis jestem w 37 tc i czekam na swojego szkraba :)

Gość o nie nie nie
kochana, pospieszyłaś sie z testem, test powinno sie wykonywac najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki, ja tez zrobilam za wczesnie, wynik negatywny, a po kilku dniach pozytywny.

Gość Ewelinkaaaa
wytrzymaj jeszcze do miesiaczki a pozniej najlepiej idz do laboratorium zrobic BHcg to bedzie najlepsze wyjscie moim zdaniem.