Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutki i smuteczki

Jakie jest wasze największe zmartwienie na obecny moment???

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moje największe zmartwienie na chwilę obecną to rozgrzebany ząb u dentysty i brak forsy na skończenie leczenia. Ot tak ;) No i jeszcze brak seksu, ale to zmartwienie długofalowe :P:P

Gość mysle o tym wszystkim
1. czy już teraz zdecydować się na dziecko. 2. czy mój mąz mnie kiedyś zdradzi. 3. czy wystarczy nam kasy na wyjazd za granicę jeszcze w tym roku. 4. że nie mogę póki co dokończyć urządzania domu. 5. czy zmienić pracę już teraz czy jeszcze poczekać i najpierw pkt.1.

że mam beznadziejną robotę na 1/100 etatu i przez to praktycznie cały czas siedze w chałupie... kiedy zacznie się rok akademicki?? kiedy będę dostawac stypendium naukowe??? aaa

Gość Martynkoska_23
kidy wreszcie bede razem z narzeczonym??? Cały czas pracuje za granicą, ja tu ślęczę z dziećmi w pracy (jestem nauczycielką) no i jak napiszę durną pracę magisterską?? Jak na razie weny brak :((

Gość i tak nie uwiezycie.
zarabiałem 4 tys. od 2 miesicey zarabiam 24- 28 tys. i nie wiem na co wydawac kase :(.

Gość moje zmartwienia
1.Tym,ze dla mojego pieska to sa ostatnie dni:( 2.Ze nie mam pracy 3.Mam problemy zdrowotne,a lekarze to olewaja 4.Nie stac mnie na drogie badania 5.Nie moge uprawiac sexu, ciagle klotnie z mezem:(

Gość moje zmartwienia
do >> i tak nie uwierzycie, jesli to prawda i skoro dla ciebie to taki PROBLEM to wyslij mi kase na badania..... marna prowokacja

Gość mama niemowlaka
czy znajdę dobrą opiekunkę do córci. Za półtora miesiąca wracam do pracy :-(

Gość ze jestem brzydka
cały czas pracuję nad sobą aby jakos wyglądac ale to nic nie daje. porównuję się do przepięknej dziewczyny z mojej szkoły i dołuję się :(