Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosana9

Moja koleżanka ma urodziny i nie wiem co jej kupić.

Polecane posty

Gość Rosana9

Nie mam pieniedzy wiec chcialam cos tak symbolicznie do 25zł i mam problem bo ona pochodzi z dosyc bogatej rodziny i nie interesuje sie takimi pierdołkami jak http://lh6.ggpht.com/__sBjkTH7vmI/ScixQhHrdoI/AAAAAAAABvs/6t0i_X4M8ZQ/s576/dl-gran-szyd.jpg http://i2.pinger.pl/pgr460/8549bd09000b39684a364ab4/z6719712X.jpg nie wiem, kubek tez wydaje mi sie głupim pomysłem, pluszak tez a poza tym teraz za 25 zł to moge kupic 10 centymetrowego najwyzej. ma 17 lat i jest raczej powazna dziewczyną

Kup np, jakieś eleganckie sole lub płyn do kąpieli. To się przyda zawsze i wygląda elegancko.

Gość Rosana9
o cos takiego mi chodziło zeby było tanie ładne i nie dziecinne. dzieki. moze jeszcze jakis pmysł im wiecej bede miała mozliwosci wyboru tym lepiej

Gość Rosana9
oczywiescie chodziło mi o propozycje jessiennej

Gość koloratki
Rozana ,to kup jej ten balsam truskawkowy ,tak jak chciałas

Gość nnellly7766
za 25 zł to nie ale za 30,35 kupisz fajny zestaw kosmetyków(balsam, żel, dezodorant ale są też inne warianty) lub kup płyn do kąpieli, perełki do kąpieli i zestaw zapachowych świec, ładnie opakuj np w woreczek i przewiąż kokardką

Może jakas fajna płyta jej ulubionego/ulubionej wykonawcy a najlepiej żeby była unikalna.

kup jej zestaw kosmetykow ijuz albo jakas srebna brasnoletke prawdziwe srebro jest niedrogie niedomysli sie ze moglo kosztowac25 zl

pewnie bransoletka jest świetnym pomysłem Powie: -Wow ale super to pradziwe srebro? - Nie - ohh no tak musiało sporo kosztować A ty będziesz się czć jak biedaczka

Gość a moze byy tu takkk
ramka na zdjęcie

Gość fggkjlikoioi
ramka na fotografię ,portfelik, pokrowiec na telefon komórkowy, ładną zdobioną zapachową świecę