Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet-doswiadczony

Kobiety to modliszki

Polecane posty

Gość Facet-doswiadczony

Dlaczego kobiety zachowuja sie jak modliszki, lapia faceta na swoje futerko a potem jak zlapia, to go chca pozrec. Chca go podporzadkowac, wyssac finasowo nic nie dajac w zamian. Moj kumpel to boi sie nawet palic paierosy przy zonie, czai sie jak uczen a jest juz ok 40ski.

Gość wasza wina
bo wlasnie takie kobiety wybieracie sobiena zone, co sa zolzami i na nic niepozwalaja...im bardziej was wiaze i zadziej daje tym lepsza kandydatka na zone :P taka prawda

Ja jestem już tak zniesmaczony życiem że nie mam zamiaru się wiązać z jakąkolwiek kobietą na stałę, a tym bardziej mieć dzieci. Przypadkowy seks również wykluczam. Jestem skłonny ewentualnie skorzystać z usług prostytutki, a i to po dogłębnym przemyśleniu.

Ja miałem dziewuchę która gdy wychodziłem na koncert kazała mi wracać o 22....A miałem wtedy 19, prawie 20 lat. To był związek na odległość, więc poprostu wyłączałęm telefon i dopiero po koncercie słuchałem kazania. AGdy ona szła na koncert, to nie wytyczałem jej godziny itd, tylko mówiłem żeby z piwem nie przesadzała.... Dobrze że ten związek się już skończył.