Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dialancynowy

jak to jest że kobieta

Polecane posty

Gość dialancynowy

jak nie dostanie tego co powinna tzn."męskiej wartości krokowej" jest stale nerwowa i napięta tak , że po wszystkim , jest zupełnie inna osobą - śmiesznie to wygląda kobietki jak się o tym pomyśli :)

Gość diablica i juz
a wy to jacy jestescie? inni? TACY SAMI, czepiacie sie tak samo jak kobiety:-)

Gość wyluzuj chlopie
kobieta zrownowazona nie jest zalezna od twojego wlewu tylko od spokoju jaki ja otacza. jesli ma zaburzona psychike, to oczywiscie tak reaguje ale wszystkie inne funkcjonuja na tym swiecie bez tej jedynej "dobroczynnosci"jaka starasz sie jej wlewac :P

Gość dialancynowy
kobieta zrownowazona nie jest zalezna od twojego wlewu tylko od spokoju jaki ja otacza. jesli ma zaburzona psychike, to oczywiscie tak reaguje ale wszystkie inne funkcjonuja na tym swiecie bez tej jedynej "dobroczynnosci"jaka starasz sie jej wlewac kobieta zrównoważona jest tak samo wkurw*** jak nie dostanie tego od faceta co powinna , jak ta która nie jest zrównoważona , bo gdy dobrze się zaspokoi wtedy się uspokaja i odpręża zupełnie, a ta która tego nie potrzebuje ma zaburzoną psychę bo najczęściej nie ma szans na seks i nie jest to jedyna dobroczynność , ale jest bardzo ważna

Gość dialancynowy
a wy to jacy jestescie? inni? TACY SAMI, czepiacie sie tak samo jak kobiety na szczęście nie jesteśmy tacy sami bo to byłby dopiero dramat :)

Gość dialancynowy
Mam 25 i stulejkę i wstydzę się pójść do urologa z tym schorzeniem. wieczorami podglądam swoją siostrę jak bierze prysznic :( zawsze wtedy mam wzwód :(

Gość autor sie śmieje z tego
ale sam czuje się dowartościowany tym faktem

Gość hhhhhhhhhhhhhhhaaaha

Gość hhehehheheeeeeeeee