Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska 8118

kaszel u niemowlaka

Polecane posty

Gość aska 8118

mój synek kaszle już 5 tydzień(9 m-cy) bierze leki wziewne syropy i nic nie pomaga czy któraś z was też miała taki problem? lekarze rozkłą ręce a on nadal kaszle i charczy mu coś w środku. co to może być

czesc, mam ten sam problem, corka kaszle i cos jej charczy, jak sobie z tym poradziłąś?

my dostalismy najpierw antybiotyk w zawiesinie- dostal biegunki teraz ma w zastrzyku biodecyne i z tego co wlasnie czytam na necie jestem przerazona tym co mu przepisala... zmieniam pediatre .jeszcze 5 zastrzykow i koniec nigdy wiecej nie pojde do niej

Gość syrop z cebuli
laski sprobujcie syrop z cebuli,u mojego synka 8mcy pomog w 2 dni

Gość xxxxxxyyy
moja mala tez tak miewa charczy i pokasluje. Czasem to brzmi jak Lord Vader ze Starwars :) Bylam u dwoch pediatrow i obaj stwierdzili, ze to normalne u tak malych dzieci - nie zawsze potrafia polykac sline, szczegolnie podczas zabkowania nie nadazaja (toby sie zgadzalo) i maja jeszcze luzne struny glosowe i stad to charczenie. Absolutnie zadnych lekow nie przepisal ani jeden ani drugi. Mala ma juz roczek - pocharkuje z roznym nasileniem praktycznie od urodzenia - obecnie zdecydowanie mniej (a nawet wcale) i nie podalam jej nawet lyzeczki syropu a tym bardziej antybiotykow.

ja poszłam dziś do innego pediatry i babka stwierdziła zapalenie krtani.... ponieważ dziecko ma 3 miesiace tylko stodal i parówki (woda gorąca do wanny) i dziecko obserwować,żeby nie doszło do zapalenia płuc...wtedy do szpitala.Wiecie moze w ile moze taki maluch sobie płuca zawalić, bo kaszle juz corac częsciej no i coraz charkliwiej, ze tak powiem:(

Gość nana radzia
z tego co wiem to nawet w kilka godzin moj dostal antybiotyki najpierw w zawiesinie,teraz w zastrzykach .wlasnie przez to ze coraz bardziej kaszlal i wsumie tylko kaszlal.wyszlo zapalenie oskrzeli ehh

Gość Gość

Od niedawna posiadam inhalator Novama Familino PRO Flaem i praktycznie całą rodziną korzystamy. Przekonał nas zaprzyjaźniony lekarz do inhalacji, bo najpierw córka chorowała. Powracające schorzenia płuc. Nic wielkiego, ale bałam się, że w końcu coś na nas spadnie. Wolałam kupić możliwie najlepszy inhalator z kategorii premium i to się na razie potwierdza.