Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka Michałka

zapraszam mamy które sa w domu z pociechami

Polecane posty

Gość mamuśka Michałka

hej:) witam mamy :) zapraszam do wymiany doświadczeń , uwag i pomocy przy nowych wyzwaniach, moja pociecha ma roczek - Michalek a ja jeszcze rok mam zamiar posiedziec z nim w domu i skonczyc w miedzy czasie studia:) jak to u was wyglada? co porabiacie całymi dniami? i w jakim wieku sa wasze dzieci pozdrawiam:)

Gość mamuśka Michałka
up

Gość Lolka.
Bardzo rozsądnie, zmachałaś bachora zamiast najpierw skończyć studia... :O

Gość mamuśka Michałka
Najbardziej lubię oliwkować mu pitolka :)

podszyw!!! mamuska michalka - z pitolkiem boze ;/ co za szmule nie zmachalam sobie !!! tylko chcialam juz dziecka po co po studiach mam siedziec w domu? jak mozna pogodzic 2 w 1 :)

Gość mamaaaa martynkiiiiiiii
Ja mam 5- miesieczna coreczke i tez siedze w domu.Do pracy starej juz mnie nie przyjma.Dopiero zaczne cos szukac jak mala skonczy 1,5 roku wtedy dam corcie do zlobka. Macierzynstwo to ciezka praca.Ja juz wysiadam.Ciagle tylko dziecko i dziecko. Szczerze gdybym wiedziala jak to smakuje nie zdecydowalabym sie na dziecko.Czuje ze nie nadaje sie na matke.

ooo wreszcie mama:) wiem rozumiem Cie dziecko potrafi byc meczace a ja od pazdziernika jeszcze prace zaczynam pisac to ciezko mi bedzie pogodzic to wszystko... pracuje tylko w domu przy moim hobby 2h wieczorem - stylizacja paznokci chcialabym jak za rok skoncze studia oddac malego jako 2 latka do zlobka i pojsc do pracy, tutaj gdzie mieszkam z zlobkami jest problem takze tylko prywtane za 800 zl wchodzi w gre ... a ile masz lat?

Mam 25 laat i jestem z pomorza zachodniego.Mam naprawe cudna corcie, jest grzeczna ale czegos mi brakuje.Przede wszystkim swobody, czuje sie jak w klatce, z ktorej nie moge uciec.

no ja tyle co mam dobrze ze co tydzien jezdze do innego miasta na zjazdy studiow:) ale tez ciezko z wolnoscia ja tez zachodniopomorskie- pas nadmorski moj synek juz przesypia cale noce - jak o 18 dam mu kasze to bez pobudki do 6,7 spi:) tyle dobrze

Moja juz o 20 spi.I budzi sie ok.5-6 zje melczko i dalej idziemy spac tak do 8-9.Ja jestem z okolic koszalina.Najgorsze jest ze niemam z kim malej zsotawic i gdzies wyjsc.Ciagle tylko mala.

ja mam tesciowa ktora dojezdza 120 km zeby sie zajac malym jak jade do szkoly :) co tydzien jest ale ja bym na spontana miala wyjsc wieczorem to nie ma opcji ja tyle mam dobrego ze ja on zasypia mi o 18 to caly wieczor mamy dla siebie:) albo wtedy zarabiam:) ale etao kolek przeszlas? bo nas ominelo to na szczescie:)

N a szczescie mała kolek nie miala.Teraz zaczyna sie etap zabkowania i jest troszke marudna. Ja planuje za rok isc na studia.Mam nadzije ze mi sie uda,Bo w tym roku finansowo nie dam rady.

Zresztą, czymże są studia w porównaniu do siarczystego odorku kupci mej zacnej córuni :)

Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci Jest takie forum. Może tam się przenieście, tematycznie zgodne. Dyskusja ogólna nie pasuje