Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i99jjj

GDZIE PRAcują wasi faceci?? i ile maja lat ???prosze napiszcie ..pochwalcie sie.

Polecane posty

Gość i99jjj

zastanawiam sie czy wstyd wam czasem przed kolezankami albo innymi ze faceci wasi pracuje w jakiejs głupiej pracy itd??malo platnej?? ile maja lat wasi faceci i gdzie pracuja?jestescie dumne ze wlasnie takie maja stanowisko a nie inne?

Gość ela co stracila przyjaciela
23, nigdzie nie pracuje bo studia pochlaniaja sporo czasu

Gość Mr. T. - my time to speak
My boyfriend was born in 1984, he is Polish, works in Austria as a builder and I am not really proud of his job but he has a beautiful eye and a tight arse so I forgive him every evening. Mr. T.

Gość tym razem bez nicku
moj wlasnie skonczyl 30 lat - pracuje w firmie z branzy komputerowej (sprzedaja i serwisuja sprzet ale taki dla firm, szpitali i firm specjalistycznych) zarabia roznie bo duza czesc to premie - najmniej chyba dostal na reke (bo niby kryzys byl) 4100, ele srednio zarabia 5500 -6500, czasem nawet 10 000 wcale mi nie wstyd - pracuje zgodnie ze swoim wyksztalceniem, jest ekspertem w tym co robi i zarobki nie sa zle

Gość mój na budowie
20 lat ma

Gość do tym razem bez nicku
o ja pieprze ale zarabia duzo twój facet milioner poprostu ..szok..gdzie takie zarobki sa do cholery ?w Polsce?

Gość po pierwsze
Po pierwsze to nie rozumiem jak można się wstydzić swojej ukochanej osoby. Po drugie, jeżeli on mało zarabia to bujnij jedna z drugą dupsko do roboty i zarób więcej. A po trzecie mój zarabia jakieś 5- 6 tysięcy miesięcznie. Ma 30 lat i pracuje w branży samochodowej w zagranicznej (niemieckiej) firmie.

Gość ale macie bogatych facetów

Gość farrris
Moj ma 26 lat pracuje w firmie budowlanej zarabia w przedziale 8 - 13 tys. zalezy jak duzo ma zlecen. Nie wstydze sie bo nie mam czego.

Gość po pierwsze
nie bogatych, tylko w miarę dobrze sytuowanych. Ale to nie spada z nieba, kochanie. Zasuwa facet jak szalony. Na szczęście lubi swoją pracę. Ale coś za coś - w domu bywa gościem. Do wszystkiego doszedł sam, swoją bardzo ciężką pracą. Pracę ma też bardzo odpowiedzialną.

Gość Tańczący z Wiedźmami
nie mam faceta , sam zarabiam mniej niż średnia krajowa :)

Gość farrris
Moj tez czesto wyjezdza w delegacje, niestety jak chce sie miec wiecej to trzeba zapieprzac

Gość viera viera
moj ma 35 lat, pilot wojskowy (smiglowcowy) , inspektor, w stopniu majora. od listopada na studiach doktoranckich :) . moj ex - z zawodu piekarz... wiek 28, przepracowane w sumie moze ze 4 lata.

Gość viniak
Zawsze jak wchodze na taki topik to wiem co na nim będzie tzn opisy zarobków znacznie wyższych niż dochody wiekszosci ludzi w Polsce. Stąd prosty wniosek ze ci co kiepsko, czyli PRZECIETNIE zarabiaja wstydza sie przyznac nawet na forum, ewentualnie ludzie opisuja swoje fantazje zarobkowe i wyobrazenia np ile zarobia po swoich studiach itp. Chcialbym zeby w Polsce wszyscy pracujacy zarabiali minimum rownowartosc 1000euro ale niestety rzczywistosc jest inna🖐️

Gość Tańczący z Wiedźmami
Ja zarabiam 1800zł netto , ale to żaden wstyd ani powód do chwalenia się :)

Gość po pierwsze
Ewentualnie, ani jedno ani drugie. Drogi viniak ;)

Gość viniak
jesli zarabiasz dobrze i o tym szczerze piszesz to mój post w ogóle Cie nie dotyczy:)

Gość po pierwsze
Nie piszę o sobie ;)