Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxsabciaxxx1

błagam o pomoc! piLne!

Polecane posty

Witam.Pisze tu po raz kolejny . Ostatnio gdy byłam u chłopaka piesciliśmy sie.. Postanowilismy spróbować ' trafić' jego członka do pochwy. Wsadził tylko niecałego 'zołedzia' po czym wyciągnął. Kilka minut póżniej wsadzał mi palec do pochwy. Nie doszło do wytrysku. Czy możliwe jest że zaszłam w ciążę ? Wiem że to głupie ale martwie sie teraz ze w wydzielinie którą chłopak ma przed też są plemniki i z może troche mu poleciało .Ale nie wiem nie czułam by był mokry ;( Dodam że jestem 'dziewica' tzn nie mam przebitej błony jeszcze.!

Gość tak jst to mozliwe

Gość wsadził trochę a potem palec
a ty twierdzisz że nadal jesteś dziewicą? To według ciebie gdzie znajduje się błona dziewicza? Na końcu pochwy? :):):)

Gość szanse są praktycznie
zerowe, w tym płynie jest bardzo niewiele zdolnych do zapłodnienia plemników, na dodatek nie wsadził calego. Upiecze ci sie i w ciazy nie bedziesz, ale na przyszłość myśl zanim zrobisz taką głupote.

Gość dziewica na100
nie pisz ze jestes dziewicą bo nię nie jesteś, jeśli ugryziesz kawałek bułki, popchniesz ją palcem i połkniesz to już nie jesteś na czczo.

Gość toż to sensacja
twierdzisz ze jesteś dziewicą a boisz sie ze jesteś w ciązy? obyś była "dziewica w ciąży" hehehe

Gość ja je....e
Co za debilizm w tym kraju się szerzy i nieświadomość. Edukacja seksualna w Polsce jest ponizej tragicznej. Po co dajesz sobie wsadzać ch...ja bez gumy?Chyba po to żeby topic na kafeterii otworzyć debilny!Masakra!Nie wiesz że z ch....m nie ma żartów i czym nabity, tym strzela?

Założyłam teb temat nie po to żeby sie z kimś kłócić i nie zamierzam . Nie oceniajcie niczyjego postępowania , bo kiedyś WY mozecie być w potrzebie ;) . Dziękuje tym co odpowiadają na moje pytanie :*