Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania4P

cena domu

Polecane posty

Gość ania4P

Rozważam sprzedaż domu w którym obecnie mieszkam. Na razie to tylko delikatne plany wiec nie interesowałam sie jeszcze ile bym mogła za niego wyciągnąć. Nie mam zdjęcia więc tak go krótko opiszę: Pow ok 100m2, parterowy z gankiem, dwuspadowym dachem z cegły, na wierzchu elewacja tzw "baranek" budowany w latach 70 tych, kapitalny remont w 90 tych. Okna, grzejniki, podłogi itp wymienione. Lokalizacja- wieś 8 km od miasta, spore podwórko i prawie hektar działki (stary sad) Jak czegoś ważnego zapomiałam podać to prosze zapytać- uzupełnię opis Proszę niech ktoś kto sie orientuje w cenach napisze na ile mogę liczyć?

Gość ania4P
wypowie sie ktoś?

Gość lololkoik
nie sprzedaj szkoda

Gość jakie wojewodztwo
?

Gość benc i boom
900 000

Gość jacobs
Poszukaj w necie rynek nieruchomości i znajdz coś podobnego-porownasz ceny

Gość jkjljkljlk
8 km od jakiego miasta?

Gość ania4P
nie sprzedaj szkoda---i też szkoda bo ładne miejsce, cisza spokój, luz, jest gdzie robić grilla, poopalać sie itp Ale są też minusy np dojazdy, słaba komunikacja, zostaje praktycznie tylko dojazd do pracy własnym samochodem, dzieci mają daleko do szkoły, ciągle jest coś do zrobienia, koszenie trawników, odśniezanie, palenie w piecu itp Jeszcze póki jesteśmy zdrowi to sobie radzimy ale takie nie refleksje nachodzą czy z czase po prostu nie sytuacja nie zmusi żeby przenieść sie do bloku..... Województwo mazowieckie ale od wawki około 120 km benc i boom----bardzo optymistyczna ta Twoja prognoza ale m yślę ze na tyle nie mam szans

Gość nie sprzedaj szkoda
cos w tym jest najgorsza zima ,a do jazdy do kitu ,jak by sie auto zepsułloo

Gość lololkoik
u mnie w bloku jest starsze małzenstwo miieszkali w domku ,przeprowadzili ,sie teraz do bloku

Gość ania4P
No ja też coraz częściej o tym myślę, że jeszcze nie teraz ale za parę lat pewnie będzie trzeba iść do bloku żeby było lżej, chociaż z drugiej strony żal. Chciałabym tylko żeby po zakupieniu mieszkania trochę kasy mi zostało z tego domu, choćby dla dzieci na usamodzielnienie się...