Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizzie1990

Chłopak z sieci... Dylemat.

Polecane posty

Gość lizzie1990

Mam ostatnio dziwne wyrzuty sumienia i nie potrafię pojąć dlaczego z tymi myślami tak mi źle. Zaczęło się rok temu i trwało jedno spotkanie. Byłam na randce z chłopakiem z internetu, ale kolejnego spotkania nie było. Niby to ja nie chciałam, ale teraz wydaje mi się to głupie. Była pomiędzy nami nić porozumienia, rozmawiało się jak z najlepszym kumplem, było naprawdę dobrze. Ale ja zrezygnowałam, bo niby nie byłam gotowa na to. Odcięłam się i nigdy więcej się z nim nie spotkałam. Minął rok i zastanawiam się... czy dobrze zrobiłam. Dalej utrzymujemy kontakt internetowy, ale to nie to samo co wcześniej. Nasze rozmowy trwają chwilę i nie są takie jak przedtem. Zauważyłam, że ciągle o nim myślę i stałam się nieco zazdrosna. Sama nie wiem o co. Jego statusy... może być ktoś inny, ale nie jestem pewna. Czuje się zniechęcona. Czuje, że to minęło i nie spotka mnie ktoś taki jak on... Dziwnie się czułabym proponując mu spotkanie po roku. Co mam zrobić? Zapomnieć i zacząć działać? Czy jest sens? :/

Gość hhndnnd
tutaj na kafe same psy ogrodnikow:D

Gość lizzie1990
Nie sądzę, że jestem jedną z tych, która sama nie ma a innym też nie da. Po prostu dużo ostatnio o nim myślę i poniekąd żałuję, że tak wtedy postąpiłam :D Nie nazwałabym siebie "psem ogrodnika" ;]

No to kurwa weź się z nim i umów!!! Czego się boisz? Że ma inną albo nie jest już zainteresowany? W najgorszym razie poczujesz się trochę poniżona ale przynajmniej będziesz wiedziała co i jak. A tak żyjesz jakimiś marzeniami. Już lepiej spróbować i się sparzyć niż nie próbować i potem żałować. Wiem coś o tym :/