Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj problem

potrzebuję pomocy, mam wielkie problem ze swoją psychiką i nie tylko. wejdz!!!!!

Polecane posty

Gość moj problem

pocieszy mnie ktos?? jestem brzydka mam cienkie mysie włosy, blizny po tradziku, jakies krzywe rysy twarzy, krzywe zeby nie mam pieniedzy aby zalozyc aparat, i do tego jestes otyła. w mojej szkole jest przesliczna dziewczyna ktora nie ma ani jednej wady, moze sobie pomyslicie ze to nie mozliwe ale taka jest prawda. jest idealna pod kazdym względem. cały czas sie do niej porównuję i z racji dzielącej nas olbrzymiej przepasci wyglądu dołuję się. raz nawet myslałam aby wziąc całe opakowanie tabletek nasennych i zapomniec o tym do tego wszystkiego jeszcze ta sliczna dziewczyna chodzi z chłopakiem ktory od kąd pamietam podobał mi sie i cicho sie w nim podkochiwałam, pewnie gdyby nie ten chłopak tylko bym jej zazdrosciła i wzdychała do jej urody ale ja mam po prostu obsesje na jej punkcie juz mam dosc pomozcie, powiedzcie jak powrocic do normalnosci

Gość jejku nie myśl że ty
jedna masz takie problemy. Pomyśl, cow sobie lubisz - każda brzydula nawet ma coś takiego. i nie myśl o innych, nie porównuj siez nimi. jak ci coś przeszkadza to to zmień lu zaakceptuj. nie ma ideałów - są tylko ludzie z niskim i wysokim poczuciem wartości. Głowa do góry!

Gość ale ta dziewczyna jest ideałem
wy jej nie widziałyscie. ona swoim wyglądem az wprawia w zakłopotanie bo jest taka piękna pewnie jakbym wam pokazała jej fotke to byscie mi przyznały rację. ona jest modelką a kiedys nawet była miss. ma w sobie takie wewnetrzne piekno