Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmirowa zrzęda

stałam się koszmarną zrzędą...

Polecane posty

Gość kaszmirowa zrzęda

nie wiem jak mąż ze mna wytrzymuje, ale ja odkąd zostałam mamą - stałam się straszną zrzędą. zupełnie mi nie podchodzi zajmowanie się domem i dziećmi. Zwłaszcza domem :(( kiedy on mnie rzuci? jak się pozytywniej nastawić do świata? jakby co to do pracy wrócę, ale na razie jeszcze na macierzyńskim jestem, a to moje drugie dziecko i swoją zrzędliwość mam od pójścia na L4 w drugiej ciąży

Gość to juz 37tydz
ja chodze rozdrazniona od poczatku ciazy bo mi ona poprostu nie sluzy. potrafie przyczepic sie wszystkiego a jeszcze siedzenie w domu bardziej mnie dobija. z mezem kluce sie praktycznie codziennie ale glownie o spanie bo on chrapie niemilosiernie i mnie budzi. swoje podejscie i nastawienie probuje zmienic dla dziecka bo niechce by mialo mame zlosnice;) poki co jest duzo lepiej. znajdz sobie jakis cel dla ktorego bedziesz sie starala pochamowac

Gość głupie babska
kłócą się,marudzą,uwazają,ze jak sa w ciazy to sa pepkiem swiata ,zaniedbuja sie,ciagna facetow do porodu itd. itd.Potem placza,ze sa zdradzane albo facet zostaje po godzinach i takie tam historie........Pisala kobieta -REALISTKA.

Gość dobrze ze zdajesz sobie
z tego sprawę...teraz krok 2 - coś z tym zrób.:P