Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalinkaaa

Wygląd

Polecane posty

Gość TO ZASLUGA TEGO ZE
NADUZYWACIE SEXU

mnie zazwyczaj dają tyle, ile mam, czyli 19, ale....raz chłopak myslal, ze mam ze 25 :O, a inny, ze mam nie wiecej, jak 14:O:O:O w obu przypadkach mialam taki sam make up, czyli tusz i błyszczyk czy tam puder jeszcze...i wez tu badz madry :D

ja mam 21 i dają mi 18 :D:P ale to może w przyszlosci lepiej bedzie:) bede po 40stce a bede wygladac młodziej niz teraz te co maja 14 i wygladaja na ponad 20! szok!

Mój wiek w nicku;) wygladam na 20-23 lata ;)W dorosłym życiu zaliczyłam pare patentów z pokazywaniem dowodu przy zakupie alkoholu.Wiem ze musza sprawdzać ale minki były bezcenne:)

aha kiedyś pracowalam w szkole ,dosc daleko od miejsca gdzie mieszkam na stałe wiec mieszkalam w miejsowosci gdzie owa szkola jest i raz z dworca jechalam taxi.Mówie do pana ze do tej i tej szkoły a pan "a do której klasy chodzisz" :)

Ale moim zdaniem w przyszlym zyciu po 30 po 40stce.. lepiej jak sie wyglada młodym a nie takim co ma sie zniszczona cere i wyglada sie bardzo staro....starzej niz tyle ile mamy lat... Ja się ciesze w sumie ze wygladam mlodziej chociaz kiedys mi to przeszkadzało:)

Gość fgfdech
ech..ja mam 21 a nadal wolaja o dowod jak chce kupic alko albo fajki

Gość scarlet1976*******************
ja jestem zadowolona-chyba nie chcialabym wyglądać jakoś powaznie.Mam starsza o 3 lata siostrę która wygląda powaznie dosyć ale nie jakos staro .Ktos z moich zbajomych co nie znal blizej mojej rosz powiedzial'Widzialem cie na zakupach z mamą;)

Gość scarlet **--**
mojej rodz-rodziny mialo być

Gość Taka jedna Justyna
ja mam 20 lat a mowia jakbym miala z 16 i glos tez mam jak dziecko:P

scarlet :D noramlnie dobre to bylo z tą taksowka:P hehe:) ale nie martw się to pozytywnie dla Ciebie i dla osob ktore wygladaja mlodziej:):)

Gość rtyrtyeryg
Mam 20, dają mi 16 :(

Gość scarlet1976**
No to prawda beka była nieziemska jak powiedzialam goskowi ze jestem n-lem ;)Jasne ze wszystko in plus

chociaz jedyny minus jest taki nienawidze tego tekstu:P "Twoja siostra wygląda na starszą" a jest młodsza dwa lata:) moze przez to ze farbuje sobie wlosy i takie rozne.. a ja mam naturalne:)

Gość scarlet1976*******************
aha kiedyś mialam kolezankę co pracowala w szkole i tez młodu wyglądala młodziezowo się ubierała i wogóle...byla sytuacja- ktoś puka do klasy ona otwiera a kobieta-chyba matka któregoś z uczniów mówi- ze chciala by rozmawiać z nauczycielem. A moja kolezanka " słucham o co chodzi??

heheh dobre... :) ciekawe czy mnie się będą w przyszlosci takie sytuacje zdarzały :p bo w koncu mam tylko te 21 :P

Gość Gośka szzzzzzzz
Ja mam 25 lat (jestem dość niska i drobna), poszłam do drogerii kupić krem do twarzy, wybieram, idę do kasy, a pani za ladą "dziewczynko, to nie nadaje się dla Ciebie, kochanie, jesteś jeszcze za mała na takie rzeczy". Okazanie dowodu i wzrok który zabija.

hehe.... ale wiecie co.. niektorzy ludzie na prawde nieraz nie mysla... po co gadaja takie rzeczy nawet jak nie wygladamy natyle ile mamy... co ich to obchodzi...

Gość scarlet1976***************
z ta drogerią to już było przegięcie taki koment.... A przypomniala mi sie jeszcze jedna scenka z kolezanką ale inną.Chodzila sobie po domu w koszulce wiadomo bez makijazu jeszcze uczesana w dwie kitki Naraz ktoś puka do drzwi..jak dobrze kojarze ze spółdzielni liczniki spisywać czy coś takiego ona otwiera a gość'czy jest ktoś dorosły "a ona "TAK MÓJ MĄŻ;)"

Gość kkkkkkkkeeeeooo
Ja mam odwrotnie -wyglądam na starszą XD Mam 15 lat a dają mi 23 XD z tym ze ja się nie maluje nawet a ubieram się zgodnie z wiekiem

a ja zawsze wyglądałam na starszą. W ósmej klasie kiedyś jacyś ludzie mi się pytali co studiuję jak powiedziałam że się jeszcze uczę :/