Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

verdana

problem z tabletkami antykoncepcyjnymi

Polecane posty

witam, mam problem dotyczacy tabletek antykoncepcyjnych (chodzi o Cilest), a dokladnie: w ostatnia niedziele zapomnialam wziasc 18ta tabletke z opakowania, w poniedzialek jak nakazuje ulotka przyjelam brakujaca tabletke i kolejna przeznaczona na poniedzialek,,,,po zazyciu delikatnie zle sie poczulam, we wtorek wieczorem zauwazylam plamienie, w srode wzielam ostatnia tabletke z opakowania pomimo ze plamienie nie ustalo ( ponoc to normalne podczas stosowania tabletek),,,,dzisiaj wciaz mam krwawienie ktore nasililo sie, oprocz tego mam zawroty glowy i lekkie mdlosci, "okres" miedzy opakowaniami zawsze dostawalam 3go dnia od odstawienia czyli powinien byc jutro tj w sobote,,a mam go od praktycznie wtorku, nie mam pojecia co sie stalo, czy mozliwe ze wszystko przez przyjecie 2 tabletek jednoczenie???prosze o opinie pozdrawiam

Gość ze stopk iwidac ze
jestes w ciazy wiec czemu bierzesz tabletki?

Gość ze stopk iwidac ze
A no i z hormonami to nie zabawa :) tak to wlasnie to ze przyjelas na raz 2 tabletk itak zadzialalo na Twoj organizm. To minie

yhy, czyli mam rozumiec z twojej wypowiedzi ze to ciaza ale to minie???:), przyznaj ze troche bez sensu ,,,pzdr

Gość każda ciąża
kiedyś mija wymyślasz pierdoły to masz taką odpowiedź.

Nigdy nie zaczynaj dyskusji z idiota. Najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a nastepnie pokona doswiadczeniem. P.S. dziekuje za dobra rade, nastepnym razem poszukam jej gdzie indziej,,,

czekaj, o co chodzi? z podpisu faktycznie wynika, że w ciąży jesteś ;) no chyba, że nieaktualny co do opisanych objawów, to mogą one wynikać z wzięcia podwójnej dawki tabletek. zobacz to w ulotce, ale np. moja podaje takie skutki jako możliwe i nie należy się z tego powodu niepokoić