Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistrz123987

studia

Polecane posty

przeczytalem przed chwila artykulo masowej produkcji mgr!:(:( przykre naprawde co sie dzieje w tych czasach. mysle ze jest to winna rowniez polityki, polikwidowali wiele szkol zawodowych, do szkol srednich przyjmuja wszystkich. sam nie wiem. co wy o tym myslicie??

Gość prawda jest taka że
masowość studiowania nie sprzyja jakości.Dzisiejszy magister jest niestety dużo głupszy od niegdysiejszego maturzysty. Dzisiaj być magisrtem po Wyzszej Szkole Jakiejś Tam to banał.Nie kryje się za tym ani wiedza, ani umiejętności, żeogólnie o poziomie inteligencji tych ludzi nie wspomnę.

Gość mgr-smutek
jestem po studiach pegagogicznych bardzo mi smutno jak sie ze mnie wszyscy smieja ze to najlatwiejsze studia:( to nie byly wakacje tez sie uczylam, te studia takze wymagaja pracy. mam tytul magistra a nawet nie potrafie sie w pelni cieszyc:( smutne ale prawdziwe

Gość humanista
ja takze mam dosc ciagle wysmiewania sie jakie to ja latwe studia konczylam:( a ci po politechnice to tacy madrzy ze och i ach a ja to czlowiek 2ej kategorii:(

Gość prawda jest taka że
pewnie masz rację, ale chodzi o to, że dzisiejsi studenci tak naprawdę nie wiedzą co to znaczy studia i ja, która studiowała no te dzieścia lat temu na PG też się śmieję bo ta pedagogiga lajcik a nie studia.Sorki :)

Gość odrzucona w kat
też się śmieję bo ta pedagogiga lajcik a nie studia.Sorki skąd wiesz- studiowałaś pedagogikę? Bo jeśli nie, to adios amigos i nie wypowiadaj się

Gość kordyt
a ja mam w dupie co kto sądzi o moim kierunku, bo kieruję się zasadą - nie wiesz, nie studiowałeś to kurwa nie oceniaj. harowałam jak wół, żeby zaliczyć połowę przedmiotów i dzisiaj haruję jak wół w pracy, nie czuję się przegrańcem z powodu studiowania na "wyższej szkole jakiejś tam" i moje życie z przegraństwem nie ma nic wspólnego 🖐️ aczkolwiek jak wiadomo, ścisłowiec wie najlepiej.

Gość czemu tak się bulwersujecie
:D ,naprawdę nie ma się czym szczycić, że się studiowało na studiach humorystycznych :D

Gość hejhejhejhohohoho
nie denerwujcie mnie, ja jakoś na mojej biologii sie nie nudze, teraz sie ucze na jedną jedyną poprawke którą mam we wrzesniu... a ile sie nameczylam zeby miec tylko jedna to wiem tylko ja no i moze znajomi z uczelni z ktorymi podjelam walke o tytuł magistra, mememe... no i z tego co widze to jednak pedagogika jest łatwa, biorąc pod uwagę relacje moich znajomych co są akurat na tym kierunku...

Gość humanista22
smutne:( niech te osoby po politechnice napisza za mnie konspekt, esej, wypracowanie. :( zyc sie nie chce:( studiwalam to co mnie interesuje. mialam isc na politechnike mimo ze mnie to nie interesuje tylko po to zeby sie chwalic ze skonczylam ciezkie studia:(

Gość ale my po polibudzie
się nie chwalimy.To wy narzekacie, że was nikt nie docenia

Gość humorysta
wszystkie studia sa wartosciowe jesli sie robi to co lubi i robi sie to dobrze:)

Problem jest w tym, że na studiach się za mało wymaga, a co za tym idzie, jest mały przesiew studentów. U mnie z roku skończyło studia w terminie, jakieś 30%, a według mnie, powinno 10%. Reszta podchodziła do tego tylko dla zdobycia tytułu. ŻAL.