Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka_wariatka

Dobry pediatra w Cmlim w Warszawa Kogo polocicie?

Polecane posty

Gość matka_wariatka

Gość matka_wariatka
Przepraszam , ale komputer mi zwariował i temat wyszedł nieprecyzyjnie jak też nie gramatycznie. Oczywiście chodzi mi o to abyście mi drodzy rodzice polecili naprawdę dobrego pediatrę z Centrum Medycznego Lim w Warszawie. Jeśli ktoś zdecyduje się odpowiedzieć na moje pytanie to oprócz nazwiska lekarza poproszę też o parę słów na jego temat.

dr Piasny, dr Mrozek dr Piasny - prowadził moje dwie ciąże - mam dwie śliczne córeczki :-) Jest przemiłym, wesołym i konkretnym lekarzem. Wszystkie wątpliwości rozwieje, na każde pytanie odpowie:-D Poza tym....hmm...pomimo wieku, naprawdę fajne ciacho:-D dr Mrozek - robiłam u niego w obydwu ciążach każde usg, jest wspaniałym i ciepłym lekarzem. Ja wybrałam Piasnego ale Mrozka jak najbardziej polecam:-D

Jesssuuuu!!!!Sorki, nie na ten topik weszłam!!! Na innym miało to być!!! Ale jak już tu weszłam i namieszałam to mogę z całą pewnością polecić pediatrę dr Romanowaską. Fantastyczna kobieta i przede wszystkim kochany człowiek. Uwielbia dzieci i to widać gołym okiem:-D Gorąco polecam!!!

I jeszcze dr Jakubik (albo Jakubiak nie chcę przekręcić). Przemiła, troszkę za spokojna jak dla mnie ale też doskonały fachowiec. Całkiem niezłym pediatrą jest dr Baranowski. Byłam u niego dwa razy i wydaje się być bardzo ciepłym i konkretnym lekarzem:-D Ale i tak naszą "ukochaną" pediatrą jest dr Romanowska:-D

Gość gość
Pediatrów z podejściem i zaangażowaniem zatrudniają w City Clinic - www.cityclinic.pl O innych lekarza się nie wypowiadam, bo nie miałam okazji poznać, ale pediatrów tutaj mają faktycznie fachowych, zwłaszcza p. Wójtowicz. Syn jest alergikiem i leczymy go właśnie tutaj. Warunki są komfortowe, obsługa miła, taka rodzinna atmosfera panuje