Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jak szmata

Mój chłopak potraktował mnie jak dziwkę

Polecane posty

Gość czuję się jak szmata

Dzisiaj przeżyliśmy swój pierwszy raz. Przyszłam do niego miał wolną chatę wszystko było pięknie ale po wszystkim nie przytulił mnie ani nie pocałował tylko? Poszedł z kumplami grac w piłkę! Dosłownie jak skończył ubrał się i powiedział że idzie grać w piłkę z kolegami i grzecznie powiedział mi "wypierdalaj" Czuję się jak dziwka jakbym dostała w pysk. Dosłownie powiedział mi "wiesz idę z kumplami na boisko wiec jakbyś mogła to...." Cały czas ryczę co ja mam zrobić?

Gość to odwieczna prawda
jeśli czujesz się jak szmata to znaczy że jesteś szmatą a jeśli nie to jesteć dziwką

Gość ile macie lat

Gość ile macie lat
napisz w jakim jestescie wieku bo to istotne w tym przypadku

Gość trzeba było powiedzieć
w takim razie 300 zł proszę i do widzenia.

Gość ile macie lat
ok, myslalam ze troszke mniej...bo jak na 22 letniego chlopaka to zachowanie conajmniej dziwne

Gość ejbisi
:) eee tam. Tak to jest jak dzieci uprawiaja seks. To jeszcze chlopczyk a nie mezczyzna, wiec nie umie sie zachowac. Musisz go sobie wytresowac - na poczatek powiedz mu ze bylo ci przykro ze cie tak potraktowal. Ty sobie wyobrazalas ze to bedzie szczegolny moment a nie byl a on sobie po prostu nie zdaje sprawy ze zrobil cos nie tak.

Gość ile macie lat
a wczesniej zadne z was nie uprawialo sexu???

Gość jestem kotem
okropne...ryczalabym tak samo jak ty ale juz ze zlosci. nie zostawiaj tak tego chamow trzeba wychowywac, to Ty miej ostatnie slowo!!!ile czasu z nim jestes?

Gość jestem kotem
o mako...alez cios po 2 latach!!!ohlon troche i rozpraw sie z nim na zimno!!!kawal chama, ale dzieki temu ze tak jest bedzie Ci latwej to skonczyc.

Gość ile macie lat
tak szczerze mowiac to w takich mlodzienczych zwiazkach bardzo czesto wszystko psuje sie kiedy zaczyna sie uprawiac sex :(

Gość ile macie lat
niestety taka jest prawda ze chlopak szanuje i zabiega o dziewczyne dopoki nie da mu ona dupy :(

Gość no to ladnie
I Tu mamy piekny przyklad, ze nie ma zadnej reguly kiedy pojdziemy z facetem do lozka!!!!!!!!!!!Wiele kobiet boi sie, ze jak pojda za wczesnie to facet je zostawi. Autorka topicu jest ze swoim 2 lata, 1 seks dopiero po 2 latach a facet potraktowal ja jak szmate-smutne, bym pogonila dziada. Czasami pojdziesz z facetem do lozka po 2 tyg i traktuje cie jak ksiezniczke.

ale baran..czekał na ciebie 2 lata ..a jego zachowanie pasuje do kogoś kto przeleciał laskę po miesiącu znajomości

Gość beznazwy
co za frajer!! porozmawiaj z nim,a jezeli to nie przyniesie efektu to go zostaw... nie ma sensu marnowac sobie zycia dla takis kolesi...

Gość ejbisi
Po prostu zachowal sie jak szczeniak. Nie wiedzial jak postapic ale jesli ma troche wrazliwosci i inteligencji to powinien sie domyslic ze chcesz przezyc pierwszy raz jakos szczegolnie. Z drugiej strony czy to mozliwe ze 2 lata jestescie razem i nie rozmawialiscie ze soba o tym?? I potem nagle przychodzisz do niego i uprawiacie sex jak gdyby nigdy nic. Coś tu chyba sciemniasz kolezanko.

Gość tak wiec po nastepnym
sexie zaraz po ubierz sie zostaw mu 5zł na stoliczku i rzuć "byłes kiepski ale mimo to i tak Ci te 5zł" niech on sie poczuje jak dziwka i to na dodatek tania....

Gość nie do końca jasne
to jeszcze chłopczyk a nie mężczyzna - idealne określenie sytuacji i po co to było

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Nie przejmuj się... mnóstwo debili po świecie chodzi.... niedojrzały prymityw i tyle... a ile się znaliście zanim poszliście do łóżka ??

Widocznie ten chłopak to kretyn ,chciał Cię przelecieć i to wszystko ,powiem ci jedno kopnij go w dupę lepiej wcześniej lub potem kiedy będzie za pózno zresztą sam wiek jego wskazuje że to dzieciak ,nie dosyć ze młody to paskudne zachowanie .Nie jesteś szmatą tylko zaufałaś niewłaściwemu chłopakowi daj se luz z nim tyle jest facetów tylko oczy mniej szerzej otwarte i umysł

Gość asiek281
Prowokacja! Inaczej tego nie da się wytłumaczyć...

tez nie wierze ze facet czekał 2 lata na seks i zaraz po wyszedł sobie na mecz z kumplami... chyba ze poszedł sie pochwalic :) ogólnie mało prawdopodobne... gdyby był frajerem to autorka przekonałaby sie o tym o wiele wczesniej.