Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fannka_pannka

dermablend VICHY

Polecane posty

Gość fannka_pannka

Dziewczyny, Vichy DERMABLEND to mój pierwszy w życiu podkład, który zakrywa naprawdę wszystko- nawet pieprzyki! Dlatego też, założyłam/ poświęciłam mu osobny wątek. I teraz mam pytanie: czy to ja jestem tak zacofana, jeśli chodzi o podkłady, czy to on jest naprawdę tak dobry, a moja fascynacja nim jest słuszna? I jest również jeden mankament: jest bardzo drogi. Wcześniej używałam podkładów raczej krótko mówiąc tanich, może stąd ten szok? Czy znacie podkłady/pudry jeszcze bardziej/ lepiej kryjące niż Vichy dermablend, czy to król w tej dziedzinie? Pozdrawiam

Gość sandrunia69
Ja używałam różnych podkładów Vichy i dermablend jest najlepiej kryjący ale według mnie za bardzo robi tzw tapetę;) Teraz używam Vichy Area teint jest to podkład matujący i lżejszy, a miejscowo używam korektora Dermablend Vichy - to też cudo;)

Gość korektoryyyyy
A czy ten korektor odznacza się? Ja nie mam przekonania do korektorów, bo często widziałam u dziewczyn, jak miały takie "kropki" na buzi robione korektorem, wyglądało to jeszcze gorzej niż pryszcz, a szczególnie jak były robione innym kolorem niż miały cerę...

Gość ja uwielbiam lipometryk

Gość xzzxczx
dermablend daje efekt maski, która w dodatku po kilku godzinach spływa. Cała się po nim świeciałam, jak dla mnie o niebo lepszy jest revlon colorstay - świetnie kryje i matuje.

Gość gość
Nie wiem czy ktos o tym wie, ale podkłady dermablend zawieraja sterydy. Uswiadomila mnie o tym pani z obslugi na lotnisku. Sprawdzilam i tak to prawda.

Gość gość
gość dziś Który KONKRETNIE składnik niby jest sterydem?