Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łu cja

Zaręczyny w wieku 20 lat?????

Polecane posty

Gość Łu cja

Hehe, to dziwne co się wydarzyło. Mój chłopak mi się oświadczył, on ma 29 lat, ja 20 skończyłam w styczniu. Jesteśmy razem od czerwca 2008. I teraz w sumie nie wiem czy to nie za wcześnie... Ślub chcemy wziąć za 2-3 lata, bo nie stać nas na wesele póki co. Co powiecie o zaręczynach w młodym wieku?

Gość behemo
zawsze jeszcze mozna zerwac, ale slub w tak mlodym wieku to glupota.

Gość Łu cja
To jest "ten facet", tak czuje... Aczkolwiek nie spodziewałam się tego tak wcześnie, jestem zaskoczona niesamowicie. Cieszę sie, ale oczywiście nachodza mnie wątpliwości...

Ale z zaręczynami powinien się wyrywać tak z rok przed ślubem, Mojej koleżanki chłopak oświadczył się jej 3 lata temu i dalej nic.Tak się chwaliła, a mój się oświadczył rok temu i jesteśmy małżeństwem, a ona dalej czeka, bo chyba facet pomyślał, że już praktycznie ją ma i się nie spieszy.

No bo to głupie.Zaręczyny to coś więcej niż "Czy chcesz ze mną chodzić?", ale chyba nie wszyscy to rozumieją.

wbrew pozorom nie jestes wcale taka mloda wiek ok i jak slub za 2-3 lata to tez ok powodzenia

Gość gadfhyrjkh
Wcześnie, znajoma [19 lat] się wpakowała w dzieciaka, a tak na prawde to właśnie taki 29 latek właśnie jej to zrobił by sobie ją zaklepać. O słodka niwności :P

ja zaręczyłam się w wieku 21 lat:) tyle, że ja nie miałam najmniejszych watpliwości,,,

Gość ulula
a ja 28 a on 40, dokladnie rok temu zareczyny, slub w maju tego roku byl. i uwazam ze 28 lat to najlepszy wiek na malzenstwo (nie za pozno i nie za wczesnie) chociaz do dziecka mi sie nie spieszy jeszcze.

jestescie ze soba zbyt krótko zeby sie zareczac a co dopiero brac slub... to moje zdanie. mam znajomego (31 lat) oswiadczył sie 22 latce, zrobił jej dziecko i udaje wspaniałego męża. A wiesz dlaczego to zrobił? bo nie chciało mu sie szukac innej, bo ta wysprzata mu chate, ugotuje obiad, wypierze i umyje okna. Ona nie pracuje, on cale dnie w pracy a wieczorem wraca jak pan i władca i oczekuje wszystkiego na tacy. Nie zrobił tego z miłosci (nawet z dziecka sie nie cieszy) a tylko dlatego ze innej-lepszej nie było na horyzoncie. A jesli brac pod uwage Ciebie, to poczekaj, mozesz za rok czy dwa zmienic całkowicie podejscie do związku i tego faceta. I nie mow ze to milosc Twojego zycia, bo jestes na to zbyt młoda i za mało tych facetów w zyciu mialas.

Gość karola062
ja miałam 19 lat jak się zaręczyliśmy a mój P. 20 ale to były takie zaręczyny między nami....takie już z rodzicami planujemy w 2011 a 26.05.2012 ślub:) no chyba że wcześniej wydarzy się coś czego nie przewidzieliśmy;)