Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CalaSobaCieChce7

Zerwalam z facetem...tesknie...jestem zazdrosna...ale wrocic nie chce...

Polecane posty

Gość CalaSobaCieChce7

Nienormalna jestem ? :o Nie chce do niego wrocic,ale czasami bardzo za Nim tesknie.Jestem tez zazdrosna jak widze go z inna dziewczyna ... eh.

Gość zemnazerwał
ja rozstałam się z facetem i tez jestem zazdrosna dlatego staram sie nie myśleć co z kim itd... robi. tez nie chce wrócić choć tęsknie...

Gość tygrysiatko zagubione
najgorsze sa mysli, co robi i z kim. tez juz nie chce go ale ta zazdrosc, ten bol....!!!! odganiam mysli, przypominam sobei cos wesolego, i nie dopuszczam do takich schiz. Alebo mowie kilka mocnych slow na niego sama o siebie. wtedy latwiej. (zdradzil i zostawil wiec mam tych wulgaryzmow sporo do wyboru) moze kiedys beda zalowac ale my juz beziemy szczeslwie z innymi:) olac ich dziewczynki!!!!!!!!!

Gość CalaSobaCieChce7
Ja nie chce wrocic,ale on chce.Tylko,ze jak gdzies go widze np na imprezie mi na zlosc chyba bawi sie z innymi laskami,do mnie nie podejdzie nawet,a potem mowi,ze ja moglam :o Ja sama siebie nie rozumiem.Moze ja ciagle chce wiedziec,ze on chce do mnie wrocic pomimo,ze ja nie chce.Ale to jest takie egoistyczne :o

Gość Jak Ty z nim zerwalas
to nie powinnas tak sie zachowywac.Jak facet by zerwal to moglabys tesknic i byc zazdrosna.Jestes chyba jak taki 'pies ogrodnika' co sam nie wezmie,ale innemu nie da tez.I to okreslenie najbardziej do Ciebie pasuje.

Gość TomaszProblem
On chce wzbudzic Twoja zazdrosc i pewnie wciaz liczy na to,ze do siebie wrocicie...Nie rob mu nadziei.Unikaj go i nie mysl o tym co robi i z kim :)