Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateuszzzz

Dobrze strony odstawienia masturbacji !!!

Polecane posty

Gość Mateuszzzz

Mam nadzieje że nie ma jeszcze podobnego tematu. Jeśli jest to zgóry przepraszam. Postanowiłem założyć ten temat ponieważ wczoraj mineły 2 tygodnie odkąd postanowiłem definitywnie skonczyć z onanizmem. Drogim powodem założenia tego tematu była chęc pokazania że poprzez walke z tym nałogiem stajemy się lepsi i sczęśliwsi. Zaczynamy. Przez 2 tygodnie udało mi się częściowo odzyskać pewność siebie: Na imprezie udało mi się poznać piękną dziewczyne. Jestem z nią teraz umówiony. Być może wyjdzie z tego coś więcej( wcześniej nie mogłem sie przełamać w takich sytuacjach, nawet gdy wiedziałem że kobieta rzuca mi spojrzenia nie mogłem do niej podejść, ponieważ miałem mętlik w głowie, nie wiedziałem co powiedzieć itp) Udało mi sie w pewnym stopniu osiągnąć sukces zawodowy: Przeszedłem psychotesty i testy informatyczne związane z awansem na wyższe stanowisko. Z 60 osób przeszło je 15 . Teraz czeka mnie tylko już rozmowa kwalifikacyjna , ale tego już sie nie obawiam, ponieważ czuje że dam sobie rade :] ( bedac w nałogu napewno oblał bym psychotesty. Nie moglem sie wtedy skupić , mialem ostrą depreche, i błądziłem myślami) Zyskałem dużo zdrowia : Znów zaczeły sie pojawiać poranne erekcje :] Ponadto czuje sie dużo lepiej. Panowie !!! Walczyć ,walczyć i walczyc!!! Jest o co . Naprawde można wiele zyskac. Dla scisłości powiem że to w dużym stopniu dzieki wam udało mi się wytrzymać te dwa tygodnie . Pozdrawiam całe forum !!! Bądźcie dzielni !!! Zrodelko: onanizm.pl

Gość Mateuszzzz
Zapraszam do kulturalnej dyskusji :)