Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaisab

karta obserwacji cylku

Polecane posty

Gość kaisab

Witam. Dziewczyny pomóżcie, ma któraś z was wypełnioną kartę obserwacji cyklu?(śluż+temperatura)okres poporodowy?Pilnie potrzebuję

Gość hipokrytka jestes ot co
bierzesz slub koscielny i bedziesz oszukiwac na samym poczatku? gratuluje, hipokrytko.. jak sie nie zgadzasz z zasadami kosciola to bierz cywilny a nie namawiaj innych do uczestniczenia w oszustwie! chcesz miec zaliczony kurs, to rob wszystko uczciwie

Gość kaisab
Człowieku mam już dziecko i nie mam czasu na mierzenie temperatury o stałych porach! Powiedz mi kto w tych czasach prowadzi takie obserwacje?1% ludzi..

Ja też mam dziecko i to malutkie, które budzi się w nocy, prócz tego kilka x w nocy wstaję, budzi mnie o różnych godzinach i bez problemu daję radę.Napisz po prostu, że Ci się nie chce bo jak czytam bujdy "nie mam czasu bo mam dziecko" to nawet pomagać mi się odechciewa :/

Gość ulka1986
Wychodzę za mąż, i od gimnazjum miałam wychowanie do życia w rodzinie. W liceum miałam studium przedmałżeńskie gdzie uczono dziewczyny o odpowiedzialnym macierzyństwie naturalnej metodzie planowania rodziny. To po co ja mam iść teraz do poradni życia małżeńskiego. Pani która będzie uczyć mnie metod planowania rodziny nawet nie jest lekarzem. Wypełnię kartę tak jak mnie tego nauczono wcześniej, żeby tylko dostać zaświadczenie. Osobiście nie prowadzę żadnego kalendarzyka ani karty obserwacji cyklu.